Balıkesir’de KÖKÜNÜ KURUTMA operasyonu

Balıkesir’de KÖKÜNÜ KURUTMA operasyonu

Balıkesir’de KÖKÜNÜ KURUTMA operasyonu

BALIKESİR Polisi, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarını hız kesmeden sürdürürken bu kez helikopter destekli şafak baskınları yaptı. İl merkeziyle 12 ilçede “Kökünü kurutma” adı altında gerçekleşen operasyonlarda 59 kişi gözaltına alındı.

Balıkesir Polisinden helikopter ve özel harekat destekli uyuşturucu operasyonu.. İl Merkezi ve 12 ilçede eş zamanlı gerçekleşen operasyonda 59 şüpheli göz altına alındı. Çok sayıda uyuşturucu hap ve esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu satıcılarının kökükü kurutmak hedefiyle yapılan operasyona 645 personel, 1 Helikopter, 140 Ekip, 5 Özel Harekat Unsuru, 5 Çevik Kuvvet Timi katıldı.

 

BALIKESİR’DE KÖKÜNÜ
KURUTMA OPERASYONU

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü yönetiminde gerçekleşen ‘Kökünü Kurutma’ operasyonuyla uyuşturucu satıcılarına büyük bir darbe daha vuruldu.

Silah kaçakçılığı, narkotik, terör ve asayiş suçlarının önlenerek, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen operasyona 140 ekipte 645 personel, 5 özel harekat unsuru, 5 çevik kuvvet timi katıldı. İl merkeziyle 12 ilçede gerçekleştirilen şafak baskınlarına  1 helikopter havadan eşlik etti.

Hedefteki 90 şüpheli ve 93 adrese yönelik operasyonlara, 5 tabanca, 2 av tüfeği, 39 mermi, 2 kilo 485 gram esrar, 135 gram uyuşturucu madde metamfetamin, 2 kök Hint keneviri, 3 gram bonzai, 950 sentetik hap, 1 hassas terazi, 133 kilo kıyılmış tütün, 30 bin dolu makaron, 18 bin 600 boş makaron, 12 elektronik sigara, 208 cinsel içerikli kaçak ürün ve 5 uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.

Operasyonda  59 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ