MECLİS ÜYESİ GÖKTUĞ ŞEREMETLİ MEYDAN’A KONUŞTU:”YEREL SEÇİMLERİN SONUCU NE OLUR?”

Sıtkı Şeremetli

Karesi MHP Belediye Meclis üyesi Sabahattin Göktuğ ŞEREMETLİ Gazete MEYDAN’a konuştu:
”CUMHUR İTTİFAKI SADECE İŞ BAŞINDA OLDUKLARI BELEDİYELERİ DEĞİL;CHP VE DİĞER MUHALEFET PARTİLERİNİN İŞ BAŞINDA OLDUĞU BELEDİYELERİ DE KAZANARAK YEREL SEÇİMLERDEN BÜYÜK BİR ZAFER İLE ÇIKACAKTIR.”
Karesi MHP Belediye Meclis üyesi Sabahattin Göktuğ ŞEREMETLİ ile söyleşimizi sürdürüyoruz.
(RÖPÖRTAJ-Bölüm 2)
Bir 2 kişi görseli olabilir
MEYDAN-Şimdi yerel seçimler yaklaşıyor.Bu konuda MHP’nin çalışmaları ne durumda?
ŞEREMETLİ-Balıkesir MHP Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinden beri zaten aralıksız çalışıyor.Mesela Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel Balıkesir’i adım adım geziyor.İlçe ilçe köy köy her gün ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla bir araya geliyor.Bu ziyaretlerde şunu görüyoruz Balıkesir’de MHP’ye teveccüh her gün daha da büyüyor.
Cumhur İttifakı’nın zaferiyle istikrarını sürdüren merkezi yönetimle birlikte yerel yönetimlerde de istikrar ve hizmet dönemi başlamalı zillet dönemi son bulmalıdır.
Bu amaçla Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli 31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinin hazırlık sürecini 24 Temmuz 2023 tarihinde başlatmıştır.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak“2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla çalışmalarımız hızlanarak devam edecektir.
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi yerel yönetimlerde;
Hedefimiz, “İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe” ulaşmaktır.
Hedefimiz, “Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru” yol almaktır.
Hedefimiz, “Aklın Yolu Bir, Genelden Yerele Birlik, Ülkede Yönetimde Dirlik” oluşturmaktır.
Hedefimiz, “Ayırmadan, Ayrışmadan Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar” sağlamaktır.
Hedefimiz, “Yönetimde İstikrar, Daha Güçlü İstikbal”dir.
Hedefimiz, “Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye”dir.
Hedefimiz, “Güçlü Yasama, Kararlı Yürütme, Uyumlu Belediye”dir.
Yüce Allah’ın izni ve Büyük Türk milletinin iradesi ile 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta elde edilen demokratik başarı, 31Mart 2024’te yerel yönetimlerde de perçinlenecek, Türk ve Türkiye Yüzyılı yürüyüşü ivme kazanacaktır.
Bir 8 kişi görseli olabilir
MEYDAN-Bir yandan da MHP kongreler dönemini yaşıyor
ŞEREMETLİ-Evet..Belirlenen takvim gereğince MHP Balıkesir’de tüm ilçe kongrelerini tamamladı.Kongreler birlik,beraberlik içinde gerçekleştirildi.MHP şölen havası içinde geçen bu kongrelerden güçlenerek çıkmıştır.Yeni başkan ve yöneticilerimiz şimdi büyük bir seferberlik içinde yerel seçimlere hazırlanıyorlar.
MEYDAN-İl kongresi ne zaman?
ŞEREMETLİ-Balıkesir MHP İl kongresi de 17 Eylül günü yapılacak.
MEYDAN-Yerel seçimer için adaylar nasıl belirlenecek?
MEYDAN-Biliyorsunuz Millyetçi Hareket Partisi bir yandan tüzel kişiliği ile çalışmalarını MHP olarak sürdürürken,öte yandan da Cumhur İttifakı üyesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.Genel merkezimizin belirleyeceği sisteme göre program yapılacaktır.
MEYDAN-Peki bu seçimlerde Millet İttifakının ya da muhalefet partilerinin size göre başarı şansı nedir?
ŞEREMETLİ-Bu ittifakın gerçek yüzünü milletimiz gördü.İP,YSP(HADEP),SP ve diğer teferruat partileri değerler üzerinde değil menfaatler üzerinden ittifak yapan partilerdir.İdealleri,çizgileri,programları yoktur.Bu tür kuruluşların başarılı olabilmeleri mümkün değildir.Milletçe yine muhalefetin kendi arasında tabir-i caizse at pazarlığına şahit olacağız.
Muhalefet partilerinin yönetiminde bulunan belediyeler ne yazık ki eser ve hizmet siyaseti yerine hamaset ve husumet siyasetini takip etmektedirler.
Bu konudaki gerçekleri Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli çok açık ifade etmiştir.
Zilletin elindeki belediyeler vatandaşa hizmet etmeyi bir kenara bırakmış, zillet siyasetinin gizli gündemleri ve kısır tartışmalarının peşine düşmüştür.
Şehirlerimiz hiçbir zaman bu kadar kötü bir yönetim görmemiştir.
CHP ve HDP başta olmak üzere Zillet İttifakı’nın yönetiminde hizmetten yoksun kalan şehirler bir an önce milli iradenin kararı ile kurtarılmalıdır.
Belediyelerimizin üzerinden zilletin gölgesi kalkmalı vatandaşlarımız hak ettikleri hizmetle buluşmalıdır.
Bize göre merkezi yönetim ve yerel yönetim arasında bir uyum ve hedef birlikteliği olması zorunludur.
Cumhur İttifakı’nın zaferiyle istikrarını sürdüren merkezi yönetimle birlikte yerel yönetimlerde de istikrar ve hizmet dönemi başlamalı zillet dönemi son bulmalıdır.
MEYDAN-Ama genel seçimlerde başarılı oldular.
ŞEREMETLİ-Oldular da ne oldu?Başta İstanbul,Ankara,İzmir vb.olmak üzere kazandıkları illere tek bir çivi çakamadılar.CHP’li belediyeler kıyım yaptı,kayırmacılık yaptı,siyaset yaptı,tüm mal varlıklarını sattı.Bakın bugün Balıkesir’de bir CHP’li belediye çalışanlarının maaşlarını bile ödemekte güçlük çekiyor.Buna karşın hizmet veremediler,yatırım yapamadılar.Proje üretemediler.Muhalefet göreceksiniz bütün büyük şehirlerde
kaybedecektir.
MEYDAN-CHP ”işçi kıyımı yapmadık,yapmıyoruz”diyor.
ŞEREMETLİ-Yalan söylüyorlar Namus sözü verdiler ama sözlerini tutmadılar.Göreve gelir gelmez partizanlık yapıp binlerce işçiyi kapının önüne bıraktılar.İP’li,HADEP’li yeni çalışanları alıp diyet borcu ödediler.Güneş balçıkla sıvanamaz.Bu gerçekleri biz de biliyoruz,milletimiz de biliyor.
Bir 2 kişi ve aydınlatma görseli olabilir
MEYDAN-Peki Balıkesir için öngörünüz nedir?
ŞEREMETLİ-Başta Büyükşehir olmak üzere,pek çok ilçede Cumhur İttifakı adayı olarak seçilen Belediye Başkanları güzel hizmetler vermişlerdir.Balıkesirliler sağ duyu sahibidir.Balıkesirliler şehrin değerlerine her zaman sahip çıkarlar.Görülecektir ki,Cumhur İttifakı sadece yönettikleri belediyeleri değil,diğer muhalefet partilerinin iş başında olduğu belediyeleri de kazanarak yerel seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacaktır.
Bir 10 kişi, sokak ve yazı görseli olabilir
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ