Sıtkı Şeremetli

Çirkin, saygısız, ayıp demek tarife yetmez!

          Meral Akşener, İP isimli partisini kurduktan bir yıl sonra düzenlediği bir basın toplantısında CHP ve HDP ile yan yana geldiğine dair suçlamalara çok sinirlenerek “İYİ Parti’yi CHP ve HDP ile yan yana getirme çabasını çirkin, saygısız ve çok ayıp buluyorum.” Demişti.

Biz, bu birlikteliği İP kurulmadan önce sağladıkları için o günden beri sürekli eleştiriyoruz. Meral Akşener ve avanesi, MHP’den kopar kopmaz zaten ilk yaptıkları aldıkları tüm nefesi CHP ile beraber tüketmek olmadı mı?

CHP, HDP ve İP’ten biri nefes alamazsa öbürü de boğuluyor gibi olmadı mı?

O günden sonra CHP ile hiç kopmadılar. CHP’den dolayı da HDP ile…

Ama Meral Akşener’in bu birlikteliği “ÇİRKİN, SAYGISIZ, AYIP” bulması, aynı zamanda bu birlikteliğin iğrençliğini de göstermiyor mu?

          “ÇİRKİN, SAYGISIZ, AYIP” görüyorsun ama bu sözden bir yıl sonra CHP ile genel seçim ittifakı, iki yıl sonrada CHP ve HDP ile yerel seçim ittifakı yapıyorsun…

Çirkin ne demek?

Saygısız ne demek?

Ayıp ne demek?

Bu kelimelerin anlamını mı bilmiyorsun yoksa Meral Akşener?

Biz, İP’in CHP-HDP ihanet birlikteliğini eleştirdiğimizde olmadık saldırganlık gösterenler, Meral Akşener bu tanımlamayı yapınca ne demişti acaba?

Meral Akşener’i dün çeşitli açılışlar yapmak için Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Mersin’de görünce “ÇİRKİN, SAYGISIZ, AYIP” birliktelik açıklamasını yeniden hatırladım.

Biliyorsunuz Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediye’yi Ülkü Ocakları, türkü ocakları yapmışsınız.” Diyerek Ülkücüleri işten çıkaran ve “Mersin’de kazandığımız zafer aynı zamanda HDP’nin zaferidir” diyerek HD(P)KK’lıları kadrolara dolduran hadsiz biridir.

Meral Akşener bu hadsiz, Ülkücü düşmanı ve HDP sevdalısı adamı adeta ağzının suyu akarak öve öve bitiremedi. Zaten CHP’li Belediye Başkanı, Ülkücü düşmanı, HDP sevdalısı olması Meral Akşener’in övgüsüne mazhar olmak için yeterli sebeptir.

Bu Meral Akşener’in peşinden oraya, buraya sürüklenen ömrü MHP’de Belediye Başkanı olarak geçen ve bir aday yapılmadı diye anında MHP’yi satan Burhanettin Kocamaz bu ihanet manzarasında elbette senin de yatacak yerin yok. Mersin’de “MHP kazanmasın” diye bunları destekledin ve teslim ettiğin Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yüzlerce Ülkücüler işten atıldı ve HD(P)KK’lılar dolduruldu. Tüm bunlara bir tepki veremedin. Ne uğruna kin, hırs ve yeniden kapacağın bir makam uğruna…

Yahu bir Ülkücü, bir MHP’li Meral Akşener gibi birinin peşinden gidecek kadar düşük olabilir mi?

Meral Akşener’e göre ne var yıllardır nerde siyasi menfaat var, çadırını o partinin içine kuran birisi…

CHP ve HDP ile hareket ederken bile, bu birlikteliği “ÇİRKİN, SAYGISIZ, AYIP” gören bir zekâ sahibi ile siyasi menfaatten başka ne bulabilirsiniz ki?

CHP’li belediyelerde HD(P) KK’lılar cirit atarken sizlerde hiç mi şeref, haysiyet, onur, milli duygu kalmadı ki, zerre bir tepkiniz olmuyor?

Size ihale, kadro verdikleri için tüm bu ihanetlere susuyorsunuz değil mi?

Size bir şey söyleyeyim ilk patlayışınız Ankara’dan olacak… Sırasıyla diğer CHP’li Belediyelerde…

Aşırı para bulma hırsınız, yolsuzluklar, usulsüzlükler, dolandırıcılıklar sizi öyle bir patlatacak ki, feleğinizi şaşıracaksınız. İP milletvekilinin CHP’li Mansur Yavaş’tan bir kalemde 110 milyon ihale almasının bir alt yapısı olmalı değil mi?

Artık sizinle görünmek “ÇİRKİN, SAYGISIZ, AYIP” olacak…

Tarih bunu da yazacak…

Gerçi bunların hepsi tuhaf. CHP-HDP-İP et-tırnak gibi ama birbirlerini beğenmiyorlar. Meral Akşener’in CHP-HDP-İP birlikteliğini “ÇİRKİN, SAYGISIZ, AYIP” bulduğu gibi, geçen günlerde İBB’ye giren PKK’lıların kendi aralarındaki konuşmaları yayınlandı. Biri diğerine “CHP’li Belediyede olmak itibarsızlaştırır” diyor. Bu konuya cuk diye oturan bir atasözümüz var biliyorsunuz.

Ben yazmayayım ama siz hemen hatırladınız değil mi?

Sidikli sizce hangisi?

Aynı kaptan yiyorlar ama birbirlerini beğenmiyorlar.

Türk milletinin hangi meselesini istismar ederseniz edin, sizin ihanet ve menfaat birlikteliğiniz artık deşifre oldu. Ne yaparsanız yapın maskeniz düştü ve yerlerde sürükleniyor. Binlerce askerimizi, polisimizi şehit eden, on binlerce vatandaşımızı öldüren PKK ile yaptığınız işbirliği sizin kansızlığınızın, soysuzluğunuzun tescillenmesi olmuştur.

          “ÇİRKİN, SAYGISIZ, AYIP” gibi kelimeler sizin birlikteliğinizi izaha yetmez. Kahpelik, alçaklık gibi sıfatlarda yanına eklenmelidi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ