Samimiyetsizlik paçalarından akıyoriyetsizlik paçalarından akıyor

Sıtkı Şeremetli

Samimiyetsizlik paçalarından akıyor

(Orhan KARATAŞ)

Ellerini arkada bağlayıp köy ağası gibi türbe ziyareti yapan mı ararsınız, İstanbul’un şanlı fethini kahpe bir şekilde işgal olarak değerlendiren alçakları mı sorarsınız, bu güruhun içinde ne arasınız var. Şimdi bir de yeni türevleri ortaya çıktı. Türk milleti bunların kirli yüzünü çok iyi biliyor ve hiçbir şekilde itibar etmeyeceğini net olarak ortaya koymuştur.

Türkiye yeni normal döneme artık geçmiştir. 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlarımızın bir süre daha evde kalacak olmaları da, bu yeni dönemin bir parçası olarak değerlendirilmelidir. Elbette her şeyi ile tamamen normale dönülecek zaman da gelecektir. Bütün dünya çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu dönemi en az hasarla, en az kayıpla atlatan ülke olmak, bütün zorlukları unutturmaktadır.

YENİ DÖNEM ESKİ DÜZEN

Bizim beklentimiz bu süreçten herkesin ders çıkarması ve kirli hesapların bir kenara bırakılıp insanlık değerlerinin öne alınması yönündedir. Yeni dönemin çok farklı olacağı, dünya dengelerinin değişeceği ve öncelik sıralamalarının yeniden yapılacağı konusunda genel bir kanaat oluşmuştur. Ancak, gelişmeler bunun pek de böyle olmayacağını, eski düzenin sürdürülmesi için yoğun bir gayret gösterildiğini ortaya koyuyor. İhanet, kalleşlik, kin, kan, gözyaşı üzerinden kurulan düzen kaldığı yerden sürdürülmek isteniyor. Bu ne kadar mümkün olur, ne kadar devam eder, sonu nereye varır, bunu kestirmek kolay değil. Her şeye hazırlıklı olmak, kaldığımız yerden daha güçlü, daha kararlı, daha etkin şekilde devam etmek zorundayız. Ne üzerimizde oynanan oyunlar değişmiştir, ne de işbirlikçiler, vatan-millet düşmanları, Türk hasımları geri adım atmıştır. Bunları, durduracak, vazgeçirecek ve yok edecek tek şey kendi gücümüz, kendi imkanlarımız, kendi devletimiz ve kendi milletimizdir.

TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR

Ne yazık ki, arka arkaya şehit haberleri geldi. Kahpe saldırılar yapılıyor, kalleş tuzaklar kuruluyor. Bunlar durup dururken olmuyor. Nerelerden destek buldukları, kimlerden cesaret aldıkları, ne yapmak istedikleri bellidir. Ne ABD’nin kanlı emellerinde bir gerileme vardır, ne Rusya’nın malum hesaplarında bir değişiklik olmuştur. Avrupa ülkelerini ve Türkiye ile hesabı olan diğer alçakları da bunlara eklemek gerekiyor. Tek dişi kalmış canavarla mücadelemiz asırlardır sürüyor ve bundan sonra da değişen bir şey olmayacaktır. Bu kan emicilerin kendi milletlerine neyi reva gördüklerini, medeniyet dedikleri şeyin nasıl kof ve boş olduğunu ibretle izledik. Ama onlar hala kan içmeye devam ediyorlar. İnsanlık bu gerçeklerle yüzleşmek, hesaplaşmak ve bu gidişi bir sonuca bağlamak zorundadır. ABD’deki olayları değerlendirirken, bir de bu açıdan bakmak gerekiyor. Bu kanlı düzenin mutlaka bir dönüm noktası, bir kırılma anı olacaktır ve buraya çok yaklaşılmıştır. En azından bizim ümidimiz, beklentimiz bu yöndedir.

YENİ TÜREVLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bunları biliyor ve anlıyoruz da, bir de bize benzeyip de bizden olmayanlar var, onları ne anlıyor, ne dinliyor, ne de kabul ediyoruz. Bütün bu hesaplar orta yerde dururken, şehit cenazeleri gelirken PKK uzantıları ile hala iş tutmak, onlara alan açmak, ittifak kurmak ve gelecek planları yapmak eğer ihanet değilse, başka neyle izah edilir, nasıl anlatılır? FETÖ uzantıları ile paslaşıp, aynı cümleleri kurmak, aynı paylaşımları yapmak ve daha da acı olanı aynı hedefe yürüyüp, aynı amaca yönelmek vatana ihanet değilse nedir? Koronaviris salgının ilk ortaya çıktığı günden, şu ana kadar siz CHP ve yancılarından bu ülkenin ve milletin faydasına olacak, ümit ve heyecan verecek bir şey duydunuz mu? Ama nerede bir yıkım, nerede bir olumsuzluk, nerede bir ihanet varsa oraya koştular, orayı kaşıdılar, oradan bir sonuç almaya uğraştılar. Samimiyetsizlikleri paçalarından akıyor. Ellerini arkada bağlayıp köy ağası gibi türbe ziyareti yapan mı ararsınız, İstanbul’un şanlı fethini kahpe bir şekilde işgal olarak değerlendiren alçakları mı sorarsınız, bu güruhun içinde ne arasınız var. Şimdi bir de yeni türevleri ortaya çıktı. Akıl ve izan sahibi herkes, Gelecek diye sahne alanların, Deva olacağını söyleyenlerin yürüdükleri karanlık yolun ucunun nereye çıktığını çok iyi biliyor, görüyor ve ona göre tavır alıyor. Alayını toplasanız, yanlarına da bir o kadarını koysanız, yine fayda etmeyecektir. Türk milleti bunların kirli yüzünü çok iyi biliyor ve hiçbir şekilde itibar etmeyeceğini daha ilk andan itibaren net olarak ortaya koymuştur. Zaten bu kadar kızgın olmalarının, saldırmalarının sebebi budur. Bütün hesapları daha ilk anda bozulmuş ve kelimenin tam anlamıyla ölü doğmuşlardır.

YENİ DÜZENLEMELER YAPILACAK

Yaşadıklarımız ve muhtemel gelişmeler Cumhur ittifakının bu ülke için ne kadar hayati olduğunu çok net belgeliyor. Suni gündemler oluşturarak, gereksiz erken seçim tartışmaları yaparak, bu gerçeği değiştiremezsiniz. Sayın Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin ve siyasi hayatımızın üzerindeki kabus bulutlarının dağıtılması için gündeme alınmasını ve bir an önce hukuki ve ahlaki bir temele kavuşturulmasını önerdiği düzenlemelerin hayata geçirileceği anlaşılmaktadır. Böyle zilletin bütün kirli hesapları tamamen bozulmuş olacaktır ve Türkiye’nin Lider ülke hedefine yürüyüşü daha da hızlanacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ