“Bizlere sosyal medyanın yolcusu değil, bu davanın hancısı lazımdır.”

“Bizlere sosyal medyanın yolcusu değil, bu davanın hancısı lazımdır.”
  • Manşet
  • 26 Şubat 2020 18:08
  • 1.270

MHP Balıkesir İl Başkanı E.Gökay Yüksel MHP Hakkında Sosyal Medyada Yayılan İftiralara İlişkin bir Basın Açıklaması
yaptı:

”Sayın Cumhurbaşkanı tarafından Viyana Büyükelçiliğine atanan zatın, şahsı ve geçmişi ile alakalı olarak sosyal medyada yer alan açıklamalar ilk günden itibaren gerek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi ve gerekse Balıkesir İl Başkanlığımız tarafından yakından takip edilmiştir.

25.02.2020 tarihli TBMM Grup Toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği üzere; Genel Merkezimizin görüş ve düşüncelerinin ne olduğunu öğrenmek adına açıklama bekleme zahmetinde bile bulunmayan ve amaçlarının sadece iftira ve tezvirat yaymak olduğu belli olan sosyal medya soytarılarının yalanları bir kez daha yüzlerine çalınmış, iplikleri pazara çıkmıştır.

Siyaset sahnesindeki 51 yıllık mazisi ile Milliyeti Hareket Partisi, kimsenin lütfuna ihtiyaç duymamaktadır. Bizlere dava arkadaşlarımız varlıkları, davamıza gönül verenlerin çabaları ve bu yolda dualarını bizden esirgemeyen Türk Milletinin ulaşılmaz ruhu yeterlidir.

Kimse Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden, kara propaganda yapmaya kalkmasın. Hele hele 1980 darbesi Türk Milliyetçilerinin üzerinden geçerken ve sözde mahkemelerde başrol oynayanların zulümleri ortada dururken onların hatırasını bugün yaşatanlara çanak tutanlar, şehitlerimizin ve gazilerimizin kanları ellerine bulaşanlarla insan hakları türküleri yakanlar, Türk Milliyetçiliğini kendisine rant kapısı görme gafletinde bulunanlar, yaptıklarının milli hafızalarda not edildiğini hiç mi hiç unutmasın.

Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi; “Viyana Büyükelçiliğine atanan şahsın, geldiği yer bellidir, hüviyeti bellidir, mazisi bellidir, sorumluluk elbette hükümetindir.”

Bizler’de bu kutlu davanın neferleri olarak, şehitlerimizin ve hatıralarının farkında ve taşıdığımız sorumluluğun bilincinde olarak Türk Milletinin bekası ve menfaati için uyanık ve şuurlu bir şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi “Bizlere sosyal medyanın yolcusu değil, bu davanın hancısı lazımdır.”

Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Saygılarımla.

E. Gökay YÜKSEL
M.H.P Balıkesir İl Başkanı”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ