2023 Kurban Fiyatları Açıklandı! Dana 80 Bin Koyun 7 Bin TL’den Başlıyor!

2023 Kurban Fiyatları Açıklandı! Dana 80 Bin Koyun 7 Bin TL’den Başlıyor!

2023 Kurban Fiyatları Açıklandı! Dana 80 Bin Koyun 7 Bin TL’den Başlıyor!

2023 yılı kurban fiyatları duyuruldu. Dana ve koyunun kaç TL’den satışa sunulduğu merak ediliyordu. Güncel açıklamalar geldi. Kurban Bayramı öncesi büyükbaş küçükbaş hayvan fiyat listesi…

Yaklaşan Haziran ayı ve Kurban Bayramı ile birlikte dünya genelindeki birçok Müslüman, yakın gelecekte kurban kesimi gerçekleştirecektir. Bu durum, kurbanlık fiyatlarının da merak edilen bir konu haline gelmesine neden olmuştur. Küçükbaş kurban kesmeyi düşünenlerden büyükbaş hayvan kurbanı tercih edenlere kadar, insanlar kurbanlık fiyatlarıyla ilgili araştırmalar yapmaya başlamışlardır.

Kurbanlık Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

2023 yılı itibariyle, kurbanlık fiyatlarının il ve hayvan türüne göre değişiklik göstereceği öngörülmektedir. Küçükbaş hayvanların fiyatlarının 7.000 TL’den başlayacağı, büyükbaş hayvanların ise 80.000 TL civarında olacağı tahmin edilmektedir.

Vekaletle Kurban Kesim Bedeli

Kurbanlık fiyatlarıyla birlikte, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın vekaletle kurban kesim bedeli de merak konusudur. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, geçtiğimiz günlerde vekaletle kurban kesim bedellerini açıklamıştır. Yurt içinde vekaletle kurban kesim bedelinin 5.950 TL, yurt dışında ise 2.750 TL olacağını belirten Başkan Erbaş, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla 2023 yılı için belirlenen bedellerin deprem bölgeleri ve ihtiyaç sahibi kardeşlere yardım amacıyla kullanılacağını ifade etmiştir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ