2023 AVPURA TRİATLON ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

2023 AVPURA TRİATLON ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR
2023 AVPURA TRİATLON ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR
“𝙶𝚞̈𝚌̧ 𝚂𝚎𝚗𝚒𝚗𝚕𝚎” sloganıyla 32 ülkeden 700 sporcunun Balıkesir’de buluştuğu “2023 𝓐𝓿𝓻𝓾𝓹𝓪 𝓣𝓻𝓲𝓪𝓽𝓵𝓸𝓷 𝓢̧𝓪𝓶𝓹𝓲𝔂𝓸𝓷𝓪𝓼ı” tanıtım toplantısı ve parkurlardaki son incelemeler gerçekleştirildi.
4-6 Ağustos tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenecek olan 2023 Avrupa Triatlon Şampiyonası Tanıtım Toplantısı Avlu’da gerçekleştirildi. Toplantıya Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Avrupa Triatlon Birliği Yönetim Kurulu üyesi Herwig Grabner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Triatlon Federasyonunun işbirliğiyle düzenlenen ve “Güç seninle” sloganıyla 32 ülkeden 700 sporcunun Balıkesir’de buluştuğu Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası’nın tanıtım toplantısında üç günün programı açıklandı. Toplamda 8 startın alınacağı şampiyonanın son gününde hem gençler hem elitler hem de ulusal bayrak yarışları gerçekleşecek.
Etkinliğin Balıkesir’de gerçekleştiriliyor olmasının şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Vali Hasan Şıldak, “Uluslararası düzeyde gerçekleştirilmesi bakımından ayrı bir değer taşıyan etkinlik için Balıkesir’i seçen Triatlon Federasyonuna ve bu güzel ev sahipliği için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Biz de Valilik olarak gerek güvenlik gerekse sağlık anlamında şampiyonanın başarılı geçmesi için tedbirlerimizi aldık. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz organizasyonunda bu çalışmalarımızı takip ediyoruz. Hafta sonu, Balıkesir’de çok heyecanlı ve spor dolu geçecek. Avlu Yaşam Merkezi alanımızın bu iş için biçilmiş bir kaftan olduğun öğrendik. Yüzme, bisiklet ve koşu parkuru olan üç branşın da izleyiciler ve sporcular açısından da elverişli olduğunu görüyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ