Sinan Diker: İkinci adam kazandı olayı yaşandı..AK PARTİ KUTLAMALA BAŞLASIN

Sinan Diker: İkinci adam kazandı olayı yaşandı..AK PARTİ KUTLAMALA BAŞLASIN

Sinan Diker: İkinci adam kazandı olayı yaşandı

Memleket Partisi Balıkesir Kurucusu başkanı ve 1. sıra adayı Sinan Diker, parti genel başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesine ilişkin, “2. adam kazandı olayı yaşandı. Şimdiden Recep Tayyip Erdoğan’a seçim zaferi hayırlı olsun. Bugünden kutlamalara başlasınlar” değerlendirmesinde bulundu.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin ilginç değerlendirmelerden birini de partinin Balıkesir‘deki kurucu İl Başkanı ve 1.sıra milletvekili adayı Sinan Diker yaptı. Diker, “İkinci adam kazandı olayı yaşandı. Şimdiden Recep Tayyip Erdoğan’a seçim zaferi hayırlı olsun” dedi.

AK PARTİ KUTLAMALA BAŞLASIN

Balıkesir Ekspres gazetesine açıklamalarda bulunan Diker, “İkinci ‘Adam kazandı’ olayını yaşıyoruz. Genel Başkanımızı bu kararı almaya zorlayanlar bilmiyorlar ki bu karar onlara değil, Cumhur İttifakı’na yarıyor. Balıkesir’de 2 bine yakın üyemizin yüzde 60’ı AK Parti’den gelen kişilerdi. Ben bu üyelere nasıl gidin Kemal Kılıçdaroğlu’na oy atın diyebilirim. Komutanı olmayan bir ordu nasıl savaş kazanır.  Muharrem İnce’nin adaylık çekilmesi Kılıçdaroğlu’na değil Erdoğan’a yarayacak. Şimdiden Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferi hayırlı olsun. Bugünden kutlamalara başlasınlar” dedi.

BALIKESİR’DE 1 VEKİLLİK KESİN!

Milletvekili adayı olduktan sonra il başkanlığını Sefer Coşkun’a (soldaki) bırakan Sinan Diker, Balıkesir’den bir milletvekili çıkarmalarının kesin olduğunu iddia etti.

“BİR OY TAYYİP’E, 1 OY İBRAHİM’E”

Bu arada, İnce’nin çekilmesi sonrası partinin Balıkesir 5. sıra milletvekili adayı müteahhit İbrahim Kaya, sosyal medya hesabından “Bir oy Tayyibe, bir oy İbrahime” paylaşımı yaptı.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ