Bal-kes Seriye Devam Etti: BALIKESİRSPOR 3- BOLUSPOR 2

Bal-kes Seriye Devam Etti: BALIKESİRSPOR 3- BOLUSPOR 2
  • Spor
  • 6 Ekim 2019 15:16
  • 878

Bal-kes Seriye Devam Etti: BALIKESİRSPOR 3- BOLUSPOR 2

Balıkesirspor bu akşam oynadığı Boluspor maçını 3-2 kazanarak evindeki maçlarını kazanmaya devam etti. Ezeli rakibi olan Boluspor karşısında aldığı 3 puanla Bal-kes liderlik koltuğuna da oturdu.

Bal-kes Seriye Devam Etti: BALIKESİRSPOR 3- BOLUSPOR 2

Balıkesirspor Türk spor kamuoyunu şaşırtmaya devam ediyor. Daha 3-5 ay öncesinde kara bulutların dolaştığı ve kulüp kapanır mı, küme düşer mi söylemlerinin dillendirildiği Balıkesirspor evinde oynadığı 4. maçını da kazanarak seriye devam etti. Yeni oyunculardan kurulu ve tırmanış isteği içerisinde olan Boluspor karşısında öne geçen ve ardından karşılıklı gol düellosu haline gelen maçta son gülen, Balıkesirspor oldu. Galibiyet golünü adeta devleşen, uçan kule Glumaç kafa golüyle attı ve 3 puanı alan Balıkesirspor averajla liderlik koltuğuna oturdu.

 

Maçtan dakikalar
6. dakikada İbrahim Halil’in sol taraftan ceza sahasına yaptığı ortaya Rahmi Anıl’ın attığı şut kale direğinin dibinden auta çıktı.
13. gelişen Boluspor atağında Poepon Oğuzhan’dan sıyrılarak attığı şutu kaleci Vukovic uzaklaştırdı.
17. dakikada gelişen Boluspor atağında Mustafa Durak’ın ceza sahası içine ortaladığı topu Glumac kornere çeldi.
19. dakikada ani gelişen Boluspor atağında Melih Otutan’ın sert şutunu Vukovic bloke etti.
24. dakikada gelişen Balıkesirspor atağında Foxi’nin ceza sahasına ortaladığı topa İbrahim Halil’in attığı sert şut kaleci Hakan’da kaldı.
26. dakikada Okan Alkan’ın ceza sahasına ortaladığı topu Mrsic’in sağ köşeden ağlara gönderdi. 1-0
34. dakikada Boluspor atağında Bilal Kısa’nın yaklaşık 19 metreden attığı sert şut kale direğinin sıyırarak, auta çıktı.
42. dakikada gelişen Boluspor atağında Hakan Arslan ceza sahası içinden attığı sert şut ile beraberliği getiren golü attı. 1-1
55. dakikada Boluspor’un kazandığı serbest vuruşu Balıkesirspor defansından döndü. Dönen topa vuran Mustafa Durak, topu filelerle buluşturdu. 1-2
65. dakikada Balıkesirspor atağında ceza sahasına ortalanan topa Aly Malle kafa ile ağlara gönderdi. 2-2
70. dakikada kullanılan kornerde kale sahası içinde ortalanan topa vuran Glumac kafa ile ağları sarstı. 3-2

STAT: Atatürk HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu, Hüsnü Emre Çelimli, Cemil Tunç BALIKESİRSPOR: Vukovic, Okan Alkan, Glumac, Oğuzhan, Doğİşeri, Mrsic (Abdülkadir Kayalı dk. 46), Furkan Çil, Foxi, Otoo, İ.Halil Çolak (Aly Malle dk. 65), Rahmi Anıl (Serdar Güncü dk. 84) TEKNİK DİREKTÖR: Ali Tandoğan

BOLUSPOR: Hakan Canbazoğlu, Hakan Arslan, Burak Bekaroğlu, İsmail Konuk, Seth Sincere, Cumali Bişi, Bilal Kısa(M. Sami Can dk. 75), Mustafa Durak (Alimardon Shukurov dk. 87), Mustafa Eskihellaç (Nascimento dk. 68), Melih Okutan, Poepon TEKNİK SORUMLU: Osman Özköylü

GOLLER: Mrsic (dk. 26), Aly Malle (dk. 65), Glumac (dk. 70) (Balıkesirspor),

Hakan Arslan (dk. 42), Mustafa Durak (dk. 55) (Boluspor)

                         ++++++++++++++++++++++++++++++++

Maçın Ardından
Maçı değerlendiren Balıkesirspor teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, “Ligde pozisyon değişti, şimdi bundan sonra artık daha yukarıları düşünmek mecburiyetindeyiz” dedi. Tüm futbolcuları kutladığını söyleyen Göksu, “Mağlubiyetten galibiyete geçmek kolay bir şey değil. Bunu da başardılar, galiba averajla lider olmuşuz, tabi ki lider olmak güzel bir şey ama önemli olan orada kalmak” diye konuştu.
Göksu, taraftarlar
ın takıma büyük destek verdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
“Önemli olan bundan sonra bu seriye devam etmek. Futbolcu karde
şlerimizde inandılar, bu inançları devam ettikçe yukarıda kalıp yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Galip geldik ama rakibimiz Boluspor sezona şampiyonluk hedefiyle başladı ama futbolda her zaman düşünülen değil sahada yapılan oluyor. Onlara da bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyoruz. Lig de pozisyon değişti, şimdi bundan sonra artık daha yukarıları düşünmek mecburiyetindeyiz. Bu da yönetim, futbolcu ve taraftarlarımızla beraber olan karmaşık bir olaydır. Bunu da gidermek hepimizin olayın içinde olmasıdır.”
BALIKESİR HABER MERKEZİ

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ