Listelerini bırakın, ruhlarına PKK girmişti zaten!
(Yıldıray ÇİÇEK)

Ve final gerçekleşti. CHP, İP ve SP pkk’nın hücre evi çıktı. Bu partilerin listelerinde pkk terör örgütü bağlantılı 340 kişi deşifre oldu!

229 pkk’lı CHP’den, 29 pkk’lı İP’den, 82 pkk’lı ise SP listelerinden aday gösterilmek suretiyle bu partiler Kandil’e teslim olduklarını göstermiştir.

İstanbul’u, Ankara’yı, İzmir’i HDP’nin yöneteceğini açık açık beyan eden HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli zaten bu resmi listeler yayınlanmadan önce “Evet, CHP listelerinde HDP’liler var. Ortak liste çalışması yaptık” diyerek bu durumu itiraf etmişti.

Büyük önder ve komutan Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan CHP bugün pkk’nın elinde oyuncaktır.

Merhum Necmettin Erbakan’ın mirası sözde yaşattıklarını söyleyenler bugün pkk’nın elinde oyuncaktır.

MHP’nin milliyetçiliğini, ülkücülüğünü beğenmeyip ayrılıp parti kuranlar bugün pkk’nın elinde oyuncaktır.

Bu üç partinin odağında HDP-pkk vardır. Yeri gelip inkâr etseler de, yeri gelip gizlemeye çalışsalar da ayan beyan bu ilişkileri ortadadır.

Açıklanan bölücü terör örgütleriyle bağlantılı olan ve bu partilerin listelerinde olan 340 kişi hakkında Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu ne diyecek çok merak ediyorum.

Her konuda gözünün içine baka baka yalan söyleyen bunların ne dediğinin de aslında bir önemi yoktur.

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu ortakları HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli’nin “Kürdistan’da kazanacağız. Batıda da MHP ve AKP’ye kaybettireceğiz” sözüne cevap veremediler. Yine onun CHP’nin Ankara ve İstanbul adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkında “Onlar HDP’nin kazandırdığını bilecek. İstanbul ve Ankara’yı HDP yönetecek. Yoksa karşılıkları olmaz. Bu HDP’nin gücüdür” sözüne dahi yorum yapamadılar.

Biz ‘niye korkuyorlar kendi ortaklarından?’ diyorduk, zaten oturup beraber yönetim listesi hazırlamışlar. Korkudan ziyade ortaklığın verdiği dayanışma ve Türk milletini kandırabilme ihtimalini sonuna kadar kullanmak maksatları…

HDP hepsinin üzerinde baskın bir otorite olmuşken, en çok merak ettiğim konu da CHP, İP, SP HDP’nin talepleri karşısında nasıl bir duruş sergileyeceğidir.

Silahla mücadelede çok ağır darbe vurulmuş terör örgütü pkk, bugün siyasi taşeronu aracılığıyla Türkiye’nin en büyük üç şehri “Ankara’yı, İstanbul’u, İzmir’i biz yöneteceğiz” diye açıkça şimdiden uyarıda bulunurken, bu durum CHP, İP, SP eliyle pkk’yı diriltme projesi değil de nedir?

Zekâ problemi olmayan herkes bu durumun bir beka meselesi olduğunu anlayacaktır.

HDP’ye “Ankara’yı, İstanbul’u, İzmir’i biz yöneteceğiz” deme cesaretini veren CHP, İP ve SP’nin koltuk için ihanete varan taviz ve yüzsüzlükleridir.

“Şehitlerimizin katillerine hizmet edenlerin Allah belasını versin” diyemediler. Oy uğruna HDP’nin esiri gibi davranıyorlar.

Köşeye sıkışınca da papağan gibi “AKP bunlarla Oslo’yu, Habur’u, Dolmabahçe’yi, çözüm sürecini yapmadılar mı?” diyorlar. AKP tüm bunlardan vazgeçti, terörle mücadele konusunda tavizsiz noktaya geldiler. Biz size geçmişte ne yaşandı onu sormuyoruz. Siz şimdi neredesiniz, kiminlesiniz?

Cumhur ittifakı iradesi Türkiye’de, Irak’ın kuzeyinde ve Afrin’de binlerce teröristin öldürülmesini sağlarken siz bu süreçte pkk ile birlikte hareket ediyorsunuz?

4600 teröristin öldürüldüğü Afrin operasyonuna HDP’nin yanında karşı çıkan CHP, SP, İP değil miydi?

Sözde “Adalet” yürüyüşünde HDP ile beraber yürümediniz mi?

HDP’li belediyelere kayyum atanmasına beraber karşı çıkmadınız mı?

HDP ile referandumda beraber hareket etmediniz mi?

HDP ile yediğiniz, içtiğiniz, attığınız hiçbir adım ayrı gitmezken geçmişten ders çıkaranları eleştirmeye hakkınız yok. Olsa olsa bu millete HDP ve pkk ile yaptığınız işbirliğinin hesabını verme vardır.

HD(P)kk ilişkisi ve teslim olma hali CHP, İP, SP için alnına sürülmüş kara bir lekedir. Başarı için her türlü ihanet şebekesiyle beraber olmak bunların yüzkarasıdır.

CHP’nin, İP’in, SP’nin listelerine 340 pkk’lı girmiş şimdi onu tartışıyoruz. Bunların içine HDP-pkk yıllar önce girmişti zaten bu durum 340 pkk’lıdan daha büyüktür. 31 Mart bunun bedelini ödetme günü olacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ