Sıtkı Şeremetli

İstanbul, Ankara ve İzmir ne dedi?
3 Büyük şehirde yapılan ortak mitingler, anlatılanların karşılık bulduğunu, zilletin gerçek yüzünün ifşa edildiğini ve seçim sandığında sonuç alınacağını göstermiştir
(Orhan KARATAŞ)
Yerel seçimlerin önemi ve anlamı artık herkesin malumudur. Bir beka seçimi yapılacaktır. Buna itiraz edenler, şimdi bizzat kendilerinin beka sorunu oluşturduğunu kabul etmek durumunda kalmışlardır. Ülkemizin geleceği söz konusudur. Bölücüler, hainler, vatan-millet düşmanları eşi benzeri görülmemiş bir şekilde harekete geçmiş ve azmış durumdalar. Televizyonlara çıkıp, Türk milletinin gözlerinin içine bakarak, kazanacaklarını, kazandıracaklarını ve hesaplaşacaklarını söylüyorlar. Bu ihaneti durdurmak, bu rezillere bir ders vermek artık mutlaka yerine getirilmesi gereken vatan görevi haline gelmiştir.

YAKIN TEHDİT

İçişleri Bakanı çok çarpıcı bilgiler veriyor, rakamlar açıklıyor. Kandilli katiller tarafından görevlendirildiği anlaşılan 350 kadar teröristin, zillet ittifakı listelerinden belediyelere yerleştirileceğini söylüyor. Daha önceki hükümetler döneminde görev yapmış İçişleri Bakanları, CHP’li belediyeler döneminde büyükşehirlerin bölücü hainler tarafından nasıl parsellendiğini ve ne tür ihanetler yaptıklarını ibret verecek şekilde anlatıyorlar. Çok ciddi ve yakın bir tehdit ve tehlike ile karşı karşıyayız. HDP sözcüleri boşuna meydan okumuyorlar. Zilleti esir almış ve istedikleri her şeyi yapacak kıvama getirmişlerdir. Biber, patlıcan üzerinden koparılan kıyametlerle bu gerçekleri gizlemeye, bu rezillikleri perdelemeye ve Türk milletine hazmettirmeye çalışıyorlar. Zilletin oluşturduğu tehdit ve tehlike bu kadarla da kalmıyor. Ankara adayının marifetleri ayyuka çıkmıştır. Böyle sicile sahip birine ülkenin başkentini teslim etmek aklın alacağı bir iş değildir. Kaldı ki, bütün hukukçular zilletin Ankara adayı hakkındaki iddiaların seçilse dahi peşini bırakmayacağını ve başkanlık yapmasının neredeyse imkansız olduğunu söylüyorlar.

3 BÜYÜK ŞEHİR MİTİNGİ

Cumhur ittifakının liderleri ve sözcüleri, seçimin önemini anlatabilmek için seferber olmuş durumdalar. Türk milletinin doğru şekilde bilgilendirilmesi ve doğru karar vermesinin sağlanması hayati önemededir. Yapılan ortak mitingler, anlatılanların karşılık bulduğunu, zilletin gerçek yüzünün ifşa edildiğini ve seçim sandığında sonuç alınacağını gösteriyor. İzmir mitingi muhteşem geçmiştir ve bu güzel şehrimizin yeni bir anlayışa açık olduğunu, Cumhur ittifakına onay verileceğini belgelemiştir. Ankara mitinginde kelimenin tam anlamıyla yer yerinden oynamış ve coşku doruğa çıkmıştır. Bu toplantı, zilleti öne çıkarmak isteyen şaklabanlara, kamuoyu yoklaması görünümlü algı operasyonları ile milletimizin zihnini bulandırmak isteyen düzenbazlara çok net ve kesin bir cevap olmuştur. İstanbul şanına, tarihine ve geleceğine sahip çıkmıştır. Cumhur ittifakının onuru ve gururu olmuş, heyecan ve şevkini arttırmıştır.

MİLLETİN EKMEĞİ İLE OYNUYORLAR

Ortak mitinglerin mesajı ve hedefi de ortaktır. Liderlerin konuşmaları bir tespit ve vizyon manifestosu oluşturmuştur. Türkiye’nin bugününe değil, geleceğine de sahip çıkılmıştır. Cumhur ittifakının sadece bir seçim işbirliği ile sınırlı olmadığı, karanlığı aydınlatmak, kuşatmayı yarmak, milli bekayı koruyup kollamak için bir güçbirliği olarak ortaya çıktığı, dosta düşmana bir defa daha gösterilmiştir. Zaten sorun da buradadır. Türkiye üzerinde hesabı olanlar, 31 Mart seçimlerini son şans olarak görüyor ve mutlaka sonuç almak istiyorlar. Ancak, Cumhur ittifakının bu şanlı duruşu karşısında çaresiz kalmışlardır. Kızgınlıkla saldırıyor, her yolu deniyor, her imkanı kullanıyorlar. Dövizin durup dururken yeniden harekete geçmesi bir tesadüf değildir. Türkiye’yi zor duruma düşürmek için olağanüstü bir gayret gösterilmektedir. Özellikle milletin ekmeği ile oynuyor ve buradan vurmaya çabalıyorlar. Bu durum bizim için sürpriz değildir. Son şanslarını ekonomi üzerinden deneyeceklerini biliyor ve söylüyorduk.

BU ŞEREFE DAHİL OLUN

Ne yaparlarsa yapsınlar bu surda gedik açılmayacaktır. Sayın Bahçeli’nin gerek seçim meydanlarında, gerek televizyon programlarındaki konuşmalarında verdiği güvenceler Türk milletinde büyük bir karşılık bulmuştur. Cumhur ittifakı, korkaklara karşı cesurların ittifakıdır. Hainlere, eli kanlı teröristlere, onlarla işbirliği yapan zillete karşı milli bir ittifaktır. En samimi ve saf duygularla mukaddesatımıza sahip çıkanların inançlı ve iradeli bir ittifakıdır. CHP’ye, İP’e oy veren vatandaşlarımız, Kürt kökenli kardeşlerimiz de bu şerefe dahil olacaklardır.Çocuklarına anlatıp aktaracakları muhteşem bir anın hatırasını bırakacaklardır. Türk ve Türkiye düşmanlarına karşı “Cumhur İttifakı” diyeceklerdir.İşbirlikçiye, bozguncuya, müfteriye, fitneye, Kandil’e, Pensilvanya’ya, Vashington’a, Brüksel’e karşı Cumhur İttifakının tek başına direneceğini onaylayacaklardır.

Sayın Bahçeli’nin şu çağrısı önce ülkücü ve milliyetçi camia, sonra bütün Türk milleti içindir: “Temiz siyaset, temiz yönetim için Cumhur İttifakı. Davamıza gönül vermiş her ülküdaşımı, partimize destek veren her kardeşimi önce sandığa gitmelerini, ardından da Cumhur İttifakı’nın muhterem adaylarına oy vermelerini hassaten bekliyor ve temenni ediyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ