Ulan Alaattin Aldemir, ne utanmaz bir adamsın… Gezmediğin kapı kalmadı. Değiştirmediğin ideoloji, fikir ve düşünce kalmadı. MHP’den DYP’ye, DYP’den AKP’ye, AKP’den CHP’ye geçtin. CHP’den bir talimat gelse HDP’ye geçecek karakterdesin. Şimdi CHP’nin televizyon kanallarında oradan oraya koşuyor,  Sinan Ateş’in hayatını kaybetmesi üzerinden MHP’ye saldırıyor ve şapır şupur Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalıyorsun. İnsan utanır, insan tiksinir… CHP’nin terör örgütleriyle iç içe geçmişliği ve her gün bununla alakalı bir örneğinin ortaya çıkmasından dolayı ortada gezemiyordun. CHP’yi savunmaya cümle kuramıyordun. Sosyal medya sayfanda paylaşım yapıyordun. 10-15 kişi beğeniyordu. Şimdi kaos ortamında kanın bitlenmiş ve kaos ortamını CHP’den milletvekili olmak için fırsata çevirmeye çalışıyorsun.

“Nasıl CHP’den milletvekili olurum, nasıl Kemal Kılıçdaroğlu’nun gözüne girerim” diye CHP’nin televizyonlarını sabah-akşam gezerek, Sinan Ateş cinayetini çözecek dedektif rolleri oynayarak MHP’ye saldırıyor, Cumhur İttifakı’na kin kusuyorsun.

Senin gibi CHP’yi yalayan dönek çok. Tek dertleri CHP’den siyasi konum kapmak…

Sinan Ateş’in uğradığı saldırı sizin için bir istismar malzemesi…

Sizin siyasi ve kişisel menfaatler için şu ülkede yapmayacağınız bir şey var mı?

Merhum Sinan Ateş cinayetini Türk devleti çözer ve çözmek yolunda her türlü kararlı adımı atıyor.

Ulan siz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “şeref madalyası” taktığı, “Türkiye’yi beraber yöneteceğiz” dediği terörist Demirtaş’ın Hendek-Çukur-Kobani olaylarında PKK’lı teröristleri azmettirip askerlerimizi, polislerimizi şehit ettirmesinin, sivil insanları öldürtmesinin hesabını bir sorsanıza. CHP milletvekilinin bile “İnşallah Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilir” dediği bir atmosferde nasıl soracaksınız ki?

Siyasi menfaatler yolunda maçanız yemiyor değil mi?

Alaattin Aldemir denen döne döne hızına yetişemediğimiz dönek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun PKK sempatizanı danışmanı Nuşirevan Elçi ile birlikte aynı odada mı çalışma sürdürüyorsunuz?

Sana, o PKK sempatizanı danışmanın daha sıcaklığını koruyan özerklik ve sözde Kürdistan hayalini sormuyoruz, çünkü sen Kürt açılımı yapıldığı dönem, o danışmanın söylemlerini bile aşan bir Kürtçülük yapıyordun. Şimdi CHP’de yaptığın Kürtçülüğe, bölücülüğe ne diyelim ki?

AKP çatısı altında Kürt açılımını “Çıkıp, ‘Öcalan ile niye konuşuluyor’ diyorlar. Çözüm için kiminle konuşulması gerekiyorsa oturup konuşabilmeliyiz. Öcalan bu işin bir tarafıdır. Öcalan ile konuşmayıp da, BM ile Cibuti ile mi konuşacağız. Beni göndersinler İmralı’ya ben giderim” diye destek veren bu dönekti. O dönem de gazete gazete, televizyon televizyon gezip PKK açılımına destek veriyordu. Teröristbaşı Öcalan’ın ve PKK’lıların muhatap alınmasını istiyordu. Düşünün, bu adam bir de AKP’de de, CHP’de de “Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve Alparslan Türkeş’in danışmanı” sıfatını kullandı ve şimdi de kullanıyor.

Alaattin Aldemir isimli dönek 2018 yılında CHP’ye katılmıştır. CHP’ye katıldığı günden bu yana da ihanet söylemini adım adım yükseltmiş ve terör örgütlerinin karargâhı olmuş CHP’de bol bol PKK’ya, Kürtçülere selam çaktığı konuşmalar yapmaktadır.

Bir televizyon programında da  “Kürtler bu coğrafyada bizden önce de vardı. PKK, Kürt sorununu çıkaran bir yapı değildir. Kürt sorunu olduğu için PKK çıkmıştır” diyecek kadar kendini CHP’nin HD(P)KK çizgisine uygun hâle getirmiştir. Şu dile bakar mısınız, tam bir emperyalist dili… Türkiye’de Kürt sorunu varmış, PKK da bu yüzden çıkmış…

CHP’de iyice yerleşik düzene geçmek ve siyasi menfaat elde etmek için sol jargon kullanmaya devam ediyor, Deniz Gezmiş güzellemeleri yapıyor.

7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra AKP medyasından “Arkasında Üst Akıl’ın bulunduğu, CHP ve HDP’ye tam destek veren İstanbul Sermayesi, 12 Eylül ve 28 Şubat’ın bir kısım medyası, MHP’yi CHP ve HDP ile ‘koalisyon işbirliğine’ sürüklemek istiyor. Ben, MHP elitinin DSP-ANAP-MHP koalisyonundan gerekli dersleri çıkartmış olduğunu umuyorum” değerlendirmeleri yapıyordu. Şimdi CHP-HDP ilişkilerinin en yoğun yaşandığı bu dönem “Kemal Kılıçdaroğlu’nun etrafında toparlanalım onu Cumhurbaşkanı adayı yapalım” diye âdeta yalvarıyor.

Hele son günlerde Sinan Ateş olayını bahane ederek çıktığı televizyon programlarında cıvık cıvık Kemal Kılıçdaroğlu’nu övmeleri yok mu tam maskaralık hâli olmaktadır.

Alaattin Aldemir için maksat MHP nerede ise karşısında olmaktır. MHP’nin FETÖ ile kavga ettiği 12 Eylül 2010 döneminde de kapı kapı Fethullah Gülen’i övmek için geziyordu.

2 Nisan 2011 tarihli Zaman gazetesinde yayınlanan röportajında “Başbuğ ‘Cemaate sahip çıkın’ diye vasiyet etti” diyerek MHP’nin kavgasında FETÖ safında yer alıyordu.

O röportajında diyordu ki:

“Devlet Bey, rahmetli Türkeş’in yakın olduğu ne varsa uzak duruyor. Uzak durduğu şeylere ise yakın duruyor. Dün sol bizi Amerikan uşaklığıyla suçluyordu, bugün biz solun konumuyla konumlandık. Sayın Türkeş ile baş başa sohbetlerimiz olurdu. Başbuğ cemaatlerin hepsine sempatiyle bakardı ama Fethullah Gülen Hocaefendi ve cemaatinin yeri daha bir farklıydı. Bana bire bir olarak ‘Gülen cemaatine sahip çıkın. Çünkü biz düşündük, onlar yaptı’ dedi.”

Alaattin Aldemir kendini FETÖ’ye pazarlarken, hayatta olmayan Başbuğ Türkeş’i de buna alet ediyordu. Oysa tam o günlerde Fethullah Gülen’in “Menderes’in asılmasının vebali %50 Türkeş’in üzerinde. Onu asla affetmem” sözlerinin yer aldığı FETÖ için eğitim konuşmalarına ait videosu sosyal medyada dolaşıyordu. Buna rağmen o günlerde de FETÖ’ye yağdanlık oluyordu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun gözüne girmek için, Sinan Ateş’in hayatını kaybettiği saldırı üzerinden MHP’ye “Mafya-çete partisi oldu” suçlamaları yapan, on binlerce insanı öldürmüş terör örgütlerine kucak açan CHP’de hümanist danışman rolleri oynayan Alaattin Aldemir, Alişan Satılmış Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı iken, onu görevden almak için geldiğinde, o dönemin Üniversite Teşkilat Başkanı ve şu an bir üniversitede öğretim görevlisi olan kişiye silah kabzası ile vurup yaralayan kişi olarak mı şiddet üzerinden MHP’ye ahkâm kesiyorsun?

PKK’nın büyük partisi hâline gelmiş CHP’de senin miden bulanmıyorsa, sen her şeyi yapacak hâle gelmişsin demektir. Kemal Kılıçdaroğlu bence seni HDP listesinden milletvekili adayı yapmalı Alaattin Aldemir. Ne de olsa CHP’nin Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı geçtiğimiz günlerde  “HDP, CHP’nin içinden çıkmış bir partidir” diyor. Aile bağlarına köprü olursun Alaattin…