Pençe- Kilit bölgesinden acı haber geldi: Şehit ateşi düştü

Pençe- Kilit bölgesinden acı haber geldi: Şehit ateşi düştü

Pençe- Kilit bölgesinden acı haber geldi: Şehit ateşi düştü

Milli Savunma Bakanlığı, Bursalı Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç’in (28), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düştüğünü duyurdu.

Pençe- Kilit bölgesinden acı haber geldi: ​Bursaya şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde terör örgütü tarafından yapılan taciz ateşi sonucu yaralanan Mehmetçik’ten acı haber geldi.

MSB AÇIKLADI

MSB’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu, kahraman silah arkadaşımız P.Asb.Kd.Çvş. Emre SEVİNÇ yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

‘Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

 

BURSA VALİSİ CANPOLAT: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Bursa Valisi Canbolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan hemşehrimiz Kahraman P. Asb. Kd. Çvş. Emre Sevinç’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Bursa Valisi Canbolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan hemşehrimiz Kahraman P. Asb. Kd. Çvş. Emre Sevinç’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç da yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit olan kahraman askerimiz P. Asb. Kd. Çvş. Emre Sevinç’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

2 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Sevinç’in acı haberi Bursa’nın Osmangazi ilçesi Yeşilova Mahallesi’nde oturan ailesine bildirildi. Mehmet-Zeynep Sevinç çiftinin 3 çocuğunun en büyüğü olan ve 2 ay önce nişanlanan Emre Sevinç’in cenazesi, yarın Bursa’nın Harmancık ilçesinde askeri törenle toprağa verilec

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ