Demirtaş’a şeref madalyası, Çelebi’ye linç!

Demirtaş’a şeref madalyası, Çelebi’ye linç!

Demirtaş’a şeref madalyası, Çelebi’ye linç!

          AKP’de iken Dışişleri Bakanlığı, Başbakanlık ve Genel Başkanlık yapmış Ahmet Davutoğlu’nu ve AKP’de iken Dışişleri Bakanı, Ekonomi Bakanlığı yapmış Ali Babacan’ı yanlarına alıp, bir de “Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu ile ‘Millet İttifakı’nın öngördüğü ortak noktalarda benzerliklerimiz çok fazla. Hatta yüzde 99 oranında” diyen hastalıklı CHP’nin siyasetçisi, yazarı, yorumcusu, trolü, ittifak kuyrukları “Milli konularda hassasiyetim var. Bu hassasiyetimi de Cumhur İttifakı yaşatıyor, koruyor” mealindeki duruşla AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi’ye âdeta cinnet geçirmiş gibi saldırıyorlar.

Ha unutmadan söyleyim bu hastalıklı zihniyet eski Dışişleri Bakanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı olan AKP’li Abdullah Gül’ü de 2018’de Cumhurbaşkanı adayı yapmaya kalkmıştı. AKP’de iken Maliye Bakanı olan Abdüllatif Şener’i CHP Konya Milletvekili yapan da bunlar… Eski Balıkesir Milletvekili AKP’li Turhan Çömez’i de geçtiğimiz gün rozet takıp İP’e alan da Meral Akşener’di…

Bunlar kendi ihanetlerine destek için gelen her AKP’liye kucak açıyorlar. Fakat kendi içlerinden birisi hükümetin milli politikalarını destekleyerek AK Parti’ye katılırsa yahut destek açıklaması yaparsa âdeta çıldırıyorlar.

Sabahtan akşama kadar terörist Demirtaş’ın özgürlük kemiğini yala, “HDP’ye bakanlık vereceğiz” diyerek HDP’li hükümet hayali kur, teröristbaşı Öcalan’a özgürlük için yürürken bacağını kıran HDP’li alçaklara polislerimizi suçlayarak sahip çık ama “AK Parti’ye katıldı” diye Mehmet Ali Çelebi’yi linç etmeye kalk…

TSK’da görev yapmış adam, PKK, DHKP-C, FETÖ, YPG, PYD, MLKP ile iş birliği yapan CHP’de mi kalacaktı?

Yoksa terör örgütlerine kan kusturma sürecini yaşatan Cumhur İttifakı’na mı katılacaktı? Elbette bir Türk askerinin CHP’de kalması mümkün değildi.

Mehmet Ali Çelebi de zaten “PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerde olmam düşünülemez! Vatan ve millet bütünlüğümüzü, -FETÖ, PKK terör örgütleriyle kararlı mücadeleyi, -Milli konuları (Mavi Vatan, S-400, Kıbrıs, Azerbaycan, Sözde Soykırım, Tezkereler, Savunma Sanayisi) önceleyen siyasi anlayışımın gereği olarak; Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürk’ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti’de devam edeceğim“ diyerek tercihini yapmıştır.

CHP’nin Atatürk’le ne alakası, ne bağı kaldıysa Mehmet Ali Çelebi’ye Atatürk üzerinden nutuk atıyor ve hatta linç etmeye kalkıyorlar. Özgür Özel bu konuda âdeta tüm trajikomik hâllerini sergiliyor.

Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan cezaevinde olan, “PKK’yı silahlı halk hareketi görüyoruz” diyen PKK’lı terörist Demirtaş’a “Biz Demirtaş’a yapılanın bir hak ihlali olduğunu, hukuksuzluk olduğunu, yattığı her günün de onun mücadelesinde bir nişane olduğunu söyledik” şeklinde sahip çıkan Özgür Özel, Mehmet Ali Çelebi’ye laf yetiştirmeye çalışıyor. Vallahi billahi akıl alacak gibi değil. Gerçi CHP’de akıl aramaya kalksan kendi aklını kaybedersin…

Vatan topraklarını korumak için terörle mücadelede tavizsiz mücadele veren, Karabağ’ı işgalden kurtaran süreçte Azerbaycan’ın yanında yer alan, Barzani’nin bağımsızlık referandumunu engelleyen, KKTC’yi milli bir zihniyete teslim eden, Türk dünyası ile ilişkilerde en somut adımları atan, Mavi Vatan projesini tüm engellemelere rağmen hayata geçiren, milli savunma teknolojilerinde çok büyük atılımlar yapan hükümet mi Atatürk’ün ruhunu şad ediyor?

Yoksa Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeye çalışan terör örgütleriyle iş birliği yapan, “Maalesef Azerbaycan’a yardım ettik” diyen, “Barzani’nin bağımsızlık referandumu hakkı” diyen ve Barzani’ye heyet gönderip “PKK ile çatışmaları bitirin. Kürt sorununu biz çözeriz” diyen, “Adalar Yunanistan’ın” diyen eski büyükelçileri bağrında besleyen, “Akdeniz’de ne işimiz var?” diyen, “İHA-SİHA üretimleri durdurulacak. Bu işin mimarlarını yargılayacağız” diyen milletvekillerini sembol CHP’li hâline getiren bir CHP mi Atatürk’ün ruhunu şad ediyor?

Mehmet Ali Çelebi’nin durduğu ve geldiği noktaya laf söyleyenlere bakıyorum da “İte bak, yattığı yere bak” diyesim geliyor.

Sadece Mehmet Ali Çelebi’yi linç etmek için saldırmıyorlar. Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin milli menfaatlerine yönelik attığı tüm adımları destekleyen ve bu manada milli duruş sergileyen Nedim Şener, Ceyhun Bozkurt, Metin Feyzioğlu, Gaffar Yakınca gibi isimlere de akıl almaz bir şekilde saldırıyorlar. Çünkü bu isimler terör örgütlerine karşı ve milli her konuda Türk devletinin, milletinin yanında duruş sergiliyor.

Bunlara diyorlar ki, “Bizim mahalleden çıkmış kim varsa bizim ihanetlere kayıtsız, şartsız destek olsun.”

İstiyorlar ki herkes kendileri gibi HDP, Demirtaş, Osman Kavala kemiği yalasın. Milli konularda da Türkiye düşmanlığı yapsın…

          “Bizimle ihanete imza atarsan yaşa, milli olursan kahrol” diyen bu hastalıklı CHP zihniyetinden 2023’te kurtulacağız inşallah… Türk milletinin huzura ermesinin, güvenli hâle gelmesinin başlangıcı bu olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ