Kahrolsun Canan’lı devran

Sıtkı Şeremetli

Kahrolsun Canan’lı devran

          Türk siyasetine Kemal Kılıçdaroğlu’nun hediye ettiği kriminal tip olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun üç davadan aldığı 4 yıl 11 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanınca Türkiye’nin güncellenmiş karanlık zihniyet haritası bir kez daha kendini gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu “Canan Kaftancıoğlu gibi birisi nasıl CHP’de İl Başkanı olur?” sorgusunu yapabilmek için CHP’de zaten böyle bir iklim bırakmamıştı. Çünkü CHP’yi öyle bir raydan çıkardı ki, kendinin kadın versiyonu olan birini İstanbul gibi bir metropole il başkanı olarak atadı.

Canan Kaftancıoğlu’nda Türk-İslam düşmanlığı adına ne ararsan var…

Tüm eylemleri ve söylemleri radikal bir HDP’li gibi. Ama taşıdığı sıfat CHP İstanbul İl Başkanı. Büyük ihtimal Kemal Kılıçdaroğlu HDP ile ittifakını güçlü tutmak için böyle birini İstanbul İl Başkanı yaptı.

HDP Tunç Soyer için demişti ya “Tam aradığımız profil” diye… Canan Kaftancıoğlu da böyle bir profil işte…

CHP öyle bir hale geldi ki, Canan Kaftancıoğlu gibiler CHP içinde kahraman, ona ve zihniyetine karşı olanlar anında kapı önüne konuluyor.

CHP içinde görevde olup da Canan Kaftancıoğlu’nun rezilliklerine tepki gösteren bir kişi bile bulamazsınız. Sorsanız Atatürkçüyüz edebiyatları yaparlar.

Konuşanlar ise CHP’den ihraç edilmiş, milli duyarlılık sahibi olanlar.

CHP’den ihraç edilen Ümit Kocasakal, “Şimdi bir bakıyorum kaç gündür kahraman oldu. Şimdiden söylüyorum. Kendi devletini soykırımcı ilan eden, onun yanında devlete ‘katil’ ve ‘seri katil’ diyen, Atatürk’ün askeri olmaktan alerji duyan Canan Kaftancıoğlu’ndan isteseler de istemeseler de bir kahraman çıkmaz” sözleriyle, yine CHP’den istifa etmiş olan CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek ise “Canan Kaftancıoğlu ile ilgili bugünkü süreç Millet İttifakı’nda olan birçok siyasinin, belediye başkanının Atatürkçü, milli devletten yana makyajlarının aktığı bir gündür. Bazıları belki mahalle baskısı ile bu açıklamaları yaptı” açıklamasıyla Canan Kaftancıoğlu’nun zihniyetine ve ona sahip çıkanlara tepki gösterdiler.

Geçmişte CHP atmosferinde bulunup da tepki gösteren gördüğünüz gibi iki kişi. Var mı başka tepki gösteren?

CHP bünyesinde “Atatürkçüyüm” diyen ne kadar siyasetçi, yazar, yorumcu, sanatçı varsa Atatürk düşmanı Canan Kaftancıoğlu’na destek için birbirleriyle yarışıyor.

CHP’nin genetiği bozulduğu için bu manzaralar gayet doğal…

Nihat Genç, CHP’nin halini “CHP’nin delege yapısı ortada, kurultayda Atatürk ve Demirtaş yarışsa Atatürk kazanamaz” sözleriyle özetlemişti.

O yüzden CHP’den ve CHP’liden farklı bir beklentiye girmenin bir anlamı yoktur. CHP zihniyeti Canan Kaftancıoğlu’nun örümcek ağıyla örülmüştür. Başkasının o ağı geçmesi mümkün değildir.

CHP budur artık kolay kolay milli çizgiye gelmez. Ya yıllarca “MHP’li, Ülkücü, Türk milliyetçisi” sıfatıyla gezip, sonra CHP’nin tarlasında siyaset Sol’ucanı olanlara ne demeli?

CHP’liden önce Canan Kaftancıoğlu’nu yalıyorlar, CHP’liden önce terörist Demirtaş’a cila çekiyorlar.

Allah kimseyi bunlar gibi rezil bir hale düşürmesin…

Sen yıllarca şehit de, gazi de… Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için mücadele et. Sonra bir yağlı kemik için Canan Kaftancıoğlu gibi Türk-İslam düşmanı birine sahip çıkarak CHP’nin gözüne girmeye çalış…

Bir de utanmadan gittikleri yerde hala Bozkurt işareti yapıyor, menfaat için her şeylerini CHP pazarında satıyor ahlaksızlar.

Yakında bir PKK’lının tabutu altına girip poz verirlerse şaşırmayın… Bunlar da biliyor; Kemal abileri çok sever PKK’lılara sahip çıkanları…

Onlar şimdilik PKK’lı bir teröristin tabutunu taşıma pozu vermiyorlar ama teröristlere “komutanım” diye selam çakan, teröristlerle kadeh arkadaşlığı yapan Canan’a sahip çıkmak için birbirlerini eziyorlar.

Makam, koltuk, para için düştüğünüz şu halin Allah belasını versin…

Tarihte çocuklarınıza, torunlarınıza miras bırakacağınız tertemiz Ülkücülük, MHP’lilik sıfatınız vardı. Şimdi ne diyeceksiniz? PKK’lıları, HDP’lileri, Canan gibi Türk-İslam düşmanlarını savunmaktan bitap düştük mü diyeceksiniz?

Şu hale düşmektense gidip kendinizi Boğaz Köprüsü’nden sırasıyla aşağıya atsaydınız keşke… Canan sizin bu kendisi için parçalanmanızı kesinlikle ödüllendirecektir. Sıraya geçin Canan domuz etinden payınızı verecek…

“Namert sofralarda aşlar devrilsin 

Temeller, duvarlar, taşlar devrilsin

Siyaset meydanında başlar devrilsin

Kahrolsun devran! Kahrolsun devran!”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ