Niye şaşırıyorsunuz ki? başındaki başkan kim? HD(P)KK’ya çok yakın biri değil mi?

Sıtkı Şeremetli

Niye şaşırıyorsunuz ki?

İBB’nin başındaki başkan kim? HD(P)KK’ya çok yakın biri değil mi?

Niye şaşırıyorsunuz ki?

Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

İBB’nin başındaki başkan kim?

HD(P)KK’ya çok yakın biri değil mi?

HDP’nin “Bizim sayemizde kazanacak” dediği, Kandil’deki tüm teröristbaşlarının teker teker video çekip destek verdiği, terörist Demirtaş’ın HDP’lilere defalarca “Oyunuzu verin” diye çağrıda bulunduğu kişi değil mi?

Haydi, tüm bu propagandalara terör örgütü ve teröristlerin kendini güçlü gösterme,  Türk siyaseti üzerinde manipülasyon yapma amacıyla yaptıklarını varsayalım.

Ya Ekrem İmamoğlu’nun “PKK’lının ölüsüne de, dirisine de sahip çıkacağız”, “PKK’lının cenazesine gitmeyen HDP milletvekiline soruşturma açtırırım” diyen terörist için “Demirtaş’ın siyasetteki çizgisini çok beğeniyordum” sözüne, “HDP’lilerin başımın üstünde yeri var. Onlara layık olmaya çalışıyorum” açıklamasına, PKK yardım ve yataklıktan dolayı görevden alınmış HDP’li Belediye Başkanlarına destek için Diyarbakır’a gitmesine hangi gözle bakacağız?

Tüm bunlar ışığında İBB içinden terörist toplanmasının nesine şaşırıyorsunuz ki?

PKK kampında silahla poz veren terörist İBB’nin kadrolu çalışanı olarak geçtiğimiz gün İBB içinde gözaltına alındı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Soylu’nun İBB’deki terör iltisaklı çalışanlarla ilgili açıklaması üzerine; ”Sen bakanlıksın, terörist konusunda netsen tut kulağından götür at hapse” çağrısında bulunmuş, İBB Sözcüsü Murat Ongun da “Hani nerede bu teröristler neden almıyorlar?” ifadelerini kullanmıştı. Merakları yavaş yavaş giderilmeye başlandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “İBB bünyesinde başta PKK olmak üzere çeşitli terör örgütleriyle iltisaklı 557 kişinin işe alındığına dair iddiası” Türkiye’de büyük gündem olmuştu. İçişleri Bakanlığına bağlı müfettişler bu konuyla ilgili son çalışmalarını yapıyor. Süleyman Soylu’nun Buradan söyleyeyim İBB’deki terör soruşturması tamamlanıyor. Rezil olacaksınız ve rüsva olacaksınız” açıklaması da Ekrem İmamoğlu adına tehlike çanlarının çaldığını göstermektedir.

Ekrem İmamoğlu’nun sözde din adamları tarafından PKK’ya hizmet için kurulan DİYADER ile İBB içindeki ilişkileri de buna eklenince İBB-PKK ilişkisinin bu dönem resmen kurumsallaştığını söyleyebiliriz.

Başta PKK olmak üzere çeşitli terör örgütleriyle iltisaklı olduğu söylenen 557 kişinin İBB bünyesindeki varlığının netleşmesi halinde hepsinin de teker teker İBB bünyesinde gözaltına alınması en büyük temennimdir. Evinde, yolda, başka bir yerde değil bizzat geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan terörist gibi İBB binalarında gözaltına alınması ibret-i âlem olsun diye ve Ekrem İmamoğlu’nun ukalalığını sonlandırması sebebiyle en uygun olanıdır.

CHP ve Ekrem İmamoğlu HD(P)KK’ya yerel seçim ittifaklarının diyetini ödemektedir. Bu diyetin sonucu olarak HDP İBB’den kaç kişilik kadro almıştır?

Gözaltına alınan terörist kimin referansıyla işe alınmıştır?

Direkt Kandil mi gönderdi yoksa HDP aracılığıyla mı işe alınmıştır? Bunun netleştirilmesi de önemlidir.

Ekrem İmamoğlu HD(P)KK ile her türlü işi tutarken, İBB bünyesinde gözaltına alınan PKK’lı teröristlere şaşırmak kişinin akli dengesini şüpheli hale getirir.

CHP terör örgütlerine şefkat kucağı olmuşken, kazanan olmak için her türlü fırıldaklığa müsait Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı hiçbir şey bizi şaşırtmaz. Adam seçimlerden önce “HDP’lilere layık olmaya çalışıyorum” demedi mi? Şimdi de verdiği sözü tutuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ