Türk-İslam düşmanlarına Saadet dağıtanlar!

Sıtkı Şeremetli

Türk-İslam düşmanlarına Saadet dağıtanlar!

          Toplam 6 parti geçtiğimiz hafta Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde “siyasi muhasebe” için toplanmıştı. 7. ortak HDP ise tamamen stratejik kaygı ve gizleme algısı yüzünden masaya oturtulmadı ve fotoğraf karesine alınmadı. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında bunların stratejilerini ve gizleme algılarını bozan bir konuşma yapmış ve o toplantıda bir karikatür göstermişti. İşte o saatten sonra bunların kimyaları yine bozuldu. Tepki ve açıklamalara baktığımızda nedense en çok Saadet Partisi’nin unsurları rahatsızlık emareleri gösterdi.

İBB’nin reklam ve ihaleleriyle beslenen Milli Gazete “Bahçeli yine saçmaladı! Ahlatlıbel’deki masanın ayağını kafaya taktı” şeklinde hadsiz ve ahlaksız haber başlığı atarak CHP’nin gözüne girmeye çalıştı.

          “Demirtaş’ın çizgisini beğeniyordum” diyerek PKK’lı terörist Demirtaş’a güzellemeler yapan Ekrem İmamoğlu’nun “Milli Gazete misyonu çok değerli bir gazetedir” dediği bir gazeteden beklenen de zaten başka ne olacaktır ki?

Milli gazetenin ve aynı zamanda Yenidevir Matbaacılık’ın sahiplerinden Ömer Yüksel Özek’e İBB Kültür A.Ş. 11 milyon 745 bin TL’lik adrese teslim baskı ihalesini ihanet misyonunu desteklemesi için vermedi mi?

Sırtını CHP’ye dayayan Milli Gazete’nin bu kahramanlığı da Mevlânâ’nın eseri Mesnevî’den ibretlik şu meseli gibidir.

         Bir sinek, eşek sidiğinin üzerinde gezinen bir saman çöpünün üstüne kondu ve bir gemi kaptanı gibi başını yukarı doğru kaldırdı ve şöyle meydan okudu, “Ben bu denizin ve gemiciliğin mektebinde okumuş, bu işe ömrümü vermişim. İşte deniz, işte gemi, işte adam, işte kaptan, işte görüşü keskin bir kahraman.”

Sinek küçük ama CHP’yi savunurken işte böyle mide bulandırıyor ve eşeğin sidiğinde kendilerini kaptan-ı derya zannediyorlar…

MHP Lideri ne demiş de saçmalamış oluyor?

Milli Gazete MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kürsüde gösterdiği karikatürü aynı zamanda “Bahçeli’nin bu anlamsız ve zorlama yorumu sosyal medyada gündem oldu. Elindeki karikatürü MHP milletvekillerine gösteren Devlet Bahçeli’nin sözlerine kendi partisindeki isimler bile bir anlam veremedi” şeklinde yorumlamış… Bizim içimizde o karikatürü anlamayacak gerizekalı yok da siz niye anlamadınız?

HDP ittifak ortağınız değil mi?

6 parti toplantı sonrası yayınladığı bildiride “Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği normları çerçevesinde” hareket edeceğini duyurmadı mı?

Hizmet ettiğiniz Türk-İslam düşmanı CHP “

ABD’den Türkiye’ye özgürlük ve demokrasi vurgusu yapmasını istiyoruz” demedi mi?

Hani nerede Milli Görüş?

MHP Lideri gösterdiği karikatürde hepinizin HDP’ye muhtaçlığınıza ve Avrupa Konseyi, Avrupa Birliği, ABD ilişkinize işaret etti. Bunda anlaşılmayacak, şaşılacak ne var?

Bu ilişkilerinizi inkâr ederek hem ahlaksızlık yapıyor hem de asıl saçmalıkların medya servisini siz yapıyorsunuz?

HDP’nin 7. ortak olarak masanın ayağını oluşturduğunu inkâr edenlere de bakın hele…

Türkiye’ye bir hayli İngiliz kalan Temel Karamollaoğlu kimden yana?

“Kürtlerin yaşadığı yer Kürdistandır”

“HDP, terör ile arasına mesafe koyuyor”

“HDP meşru bir partidir, Selahattin Demirtaş tahliye olmalı”

“HDP kapatılmamalıdır”

“HDP’li Belediyelere niçin kayyum atıyorsunuz?”

“Afrin’e girince ne olacak? PYD-YPG ile görüşüp çözüm arayın”

“Selahattin Demirtaş’ın terörle alakası yok”

“Biz Demirtaş’ı cezaevinde ziyaretine gitmeden hemen bırakın kucaklaşalım”

‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazısı yazmak kimseye fayda sağlamaz.

Bu ve benzeri sözlerle adeta teröre yardım ve yataklık yapanlara sözcülük, avukatlık yapan Temel Karamollaoğlu HDP’ye zihniyet olarak uzak biri midir?

Milli ve manevi değerlere bağlılığıyla bilinen Saadet Partisi tabanını HD(P)KK çizgisine düşürmeye Temel Karamollaoğlu’nun ne hakkı vardır?

İslamcı ve muhafazakâr kimliğiyle bilinen Saadet Partisi ateist terör örgütü PKK’ya hizmet eden HDP ile niçin bu kadar sıcak temas halindedir?

Çünkü CHP etrafında kümelenen Saadet ve diğerleri HDP’siz siyasi projelerde başarılı olamayacaklarını bildikleri için HDP’nin dümen suyundan gidiyorlar. Bunu alenen yaptıkları halde inkârla, maskeyle örttüklerini düşünüyorlar. Oysa her şey çırılçıplak ortadadır.

MHP Liderinin paylaştığı karikatür işte bu yüzden çok doğal ve gerçeği olduğu gibi yansıtan bir görsel olmuştur.

Temel Karamollaoğlu CHP’nin hizmetkârı, HDP’nin yoldaşı yaptığı partisini unutmuş olacak ki, ‘Bu masayı kim kurdu, kimler kurdurdu, ayağı nereden, ayakları nereye basıyor?’ diye algı üretmek isteyenlere de sesleniyorum, o masanın ayağı Kocaeli’nin, Tunceli’nin, Sivas’ın, Afyonkarahisar’ın, Ankara’nın bereketli topraklarına sapasağlam basmaktadır. O masanın çapı, Edirne’den Hakkari’ye, Muğla’dan Ardahan’a, İzmir’den Van’a, Sinop’tan Hatay’a 81 ilimizi kaplayacak kadar geniştir. Sözün özü Ahlatlıbel’de kurulan yuvarlak masanın genişliği 783 bin 562 kilometrekaredir” demiş…

PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliği ve ittifak yapanlara teşrifatçılık yapan Temel Karamollaoğlu aslında 783 bin 562 kilometrekarenin her karışında yatan şehitlerimize hakaret etmektedir. Şehitlerimizin katili HDP’ye olan sevdasına ve terörist Demirtaş’a olan aşkına bakarsanız bu hakareti çok net görürsünüz.

Temel Karamollaoğlu, Milli Gazete ve Saadet Partisi yöneticileri MHP ve Lideri Devlet Bahçeliye laf yetiştirmek yerine, içine düştükleri zillet halinden kurtulmayı denesinler.

İslam eğitimine “çağdışı” diyen, Kur’an-ı Kerim’e “çağlar ötesinden gelen ses” aşağılaması yapan Barolara sahip çıkan, İslam’ın yasakladığı sapkınlıkları hayat tarzı halinde meşrulaştırmaya çalışan CHP, Saadet Partisi’ni teslim aldıysa artık “Milli Görüş” sıfatıyla caka satmanızın bir değeri kalıyor mu?

CHP’nin ve kadim dostu HDP’nin Türk-İslam düşmanlıklarına bir tepki gösteremeyip  MHP’ye akıl vermeye kalkanların ahlakı da karakteri de beş para etmez.

İngiliz Temel’in Türk-İslam düşmanlarına saadet dağıtması radarımızdadır. Bunu Saadet Partisi’nin tabanı da muhakkak görüyordur.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ