Arap Mithat bu kötü yola nasıl düştün sen?

Sıtkı Şeremetli

Arap Mithat bu kötü yola nasıl düştün sen?

          Kandil beslemesi, İmralı kölesi HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar “Bir hatıra ormanı kuracaklarmış. Adı da Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı olacakmış. Bu artık gerçekten Diyarbakır halkının kültürüne, diline, kimliğine, onuruna saldırılarda pervasızlığın son örneği. Devlet Bahçeli, Diyarbakır’a ve Diyarbakır halkına ne verdi? Her gün Kürt halkına hakaret eden, Kürt halkının siyasi temsilcileri olarak bizleri, onların meşru iradesini, Türkiye halklarının ortak meşru iradesi ile birleştiren HDP’yi her gün hedef gösteren, halklar arası düşmanlığı körükleyen söylemden ve politikadan başka ne yaptı? Ne yapıyor? Diyarbakır halkına, onun adında bir hatıra ormanı hangi gerekçe ile kuruluyor.” demiş…

Arap asıllı olduğu halde Kürtçülük, bölücülük yapan, terör örgütü PKK ile irtibat ve iltisaklı olan, Kandil’den pozlarıyla meşhur Mithat Sancar herhalde akşamdan kalmış olmalı ki, Devlet Bahçeli ismiyle “Kürt düşmanlığını” yanyana getirecek kadar şuurunu yitirmiş ve hala ayıkamamış…

Zaten ayıksaydı kendinden saatlerce önce TBMM grup toplantısında konuşan MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin “Milliyetçi Hareket Partisi’ni bilhassa Kürt düşmanı göstermeye gayret eden sicili lekeli şerefsizlere diyorum ki, bizim Kürt kökenli kardeşlerimize duyduğumuz muhabbet ve hürmet, sizin tahayyül ve tasavvur sınırlarınızın alamayacağı kadar derindir, köklüdür. Türk ile Kürt ezeli ve ebedi kardeştir, Türk milletinin mensuplarıdır. Bozguncular kalleştir, kahpedir.” sözü üzerine utancından böyle iftira yüklü cümleler kurmazdı. Ama PKK’lı da yüz mü olur, utanma duygusu mu olur?

Mithat Sancar sende şeref, namus ve haysiyet varsa MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Kürt kökenli kardeşlerimize etmiş olduğu bir tane hakareti göster…

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin HDP’yi Anayasa’ya, yargıya, hukuka hedef gösterdiği doğrudur. Kandil’deki teröristlerin kucağından hoplaya zıplaya meclise gelmiş olan, on binlerce insanı öldürmüş, binlerce askerimizi, polisimizi şehit etmiş, binlerce kişiyi sakat bırakmış terör örgütü PKK’ya avcı köpekliği yapan HDP milletvekillerini nereye şikâyet edecek başka?

Aşağılık PKK’ya söylenmiş sözleri nasıl Kürtlere söylenmiş olarak kabul ediyorsunuz? Yoksa ittifak ortağınız Meral Akşener’in “HDP Kürt siyasal hareketinin temsilcisi” şeklindeki garabet sıfatlandırması sizi çok mu etkiledi?

HDP terör örgütü PKK’nın avcı köpeğidir. Başka da sıfata ihtiyacı yoktur. PKK “tut-getir, tut-götür” dediği sürece varsınız. Ve tasmanızın uzunluğu kadar hareket alanınız sınırlıdır.

ABD’nin silahla beslediği terör örgütü PKK’ya avcı köpekliği yapmaktan başka hangi özelliğiniz var?

Kürt kökenli kardeşlerimize yapışmış kanlı kene olmaktan başka hangi faaliyetiniz var?

Zaten Türk devleti PKK’yı ezdikçe Doğu ve Güneydoğu bölgesi devletle, Cumhur ittifakıyla bütünleşiyor. Diyarbakır’a yapılacak hatıra ormanı da böyle bir sonucun ürünüdür. PKK’lı Pervin Buldan, balon Ekrem’le İstanbul’da fidan dikiyor mesele olmuyor da MHP Lideri Devlet Bahçeli adıyla hatıra ormanı yapılınca mı mesele oluyor?

Kaldı ki, Diyarbakır aynı zamanda MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin akrabalarının olduğu, memleketi sayılan tarihi bir ilimizdir. Oğuz-Türkmen kökenli Fettahlı aşireti 14-16’ncı yüzyıllarda Diyarbakır yöresinde yaşamıştır ve MHP Liderinin akrabaları hala Diyarbakır ve bölgedeki illerde yaşamaya devam etmektedir.

Kandil beslemesi, İmralı kölesi HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, yarın bir gün Şanlıurfa’ya da bir “Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” kurulursa orası için de saçmalama, Şanlıurfa’da da MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin binlerce akrabası var.

Kürt kökenli kardeşlerimizin kundaktaki bebeklerini kurşuna dizeceksin, cami cemaatini kurşuna dizeceksin, işçisini, emekçisini kurşuna dizeceksin, okulunu, fabrikasını, tarlasını, köyünü-evini yakacaksın sonra Kürt kökenli kardeşlerimizin temsilcisi mi olacaksın?

Kürt size göre Doğu ve Güneydoğu’da terör örgütü PKK’ya destek verirse Kürt oluyor değil mi etnik fitne Arap Mithat?

          “HEP’e destek vermeyen Kürdün tavuğuna kadar öldürün”, ” Otoritemizi kabul etmeyenlerin evdeki faresine kadar başını ezin, göçertin. O topraklarda tarafsız kimse olmaz, ya bizdendir ya da düşman” sözlerinin sahibi teröristbaşı Öcalan’a özgürlük isteyen ve “İmralı’da Öcalan’a uygulanan tecrit mutlaka sona ermelidir. Uygulanan bu tecride karşı ittifak kuracağız” diyen Arap Mithat seni bu kötü yola kim düşürdü?

Kürdün evindeki tavuğunu, faresini öldürecek kadar gözü dönmüş, aşağılık terör örgütünün hizmetkârı PKK’lı Mithat Sancar sen insana sevgiyi, canlıya merhameti nereden bileceksin?

Terör örgütü PKK aynı zamanda Kürt kökenli kardeşlerimizin can düşmanıdır. Sen de Arap kökenli olarak bu aşağılık terör örgütlerine hizmetkârlık yaparak Türk milletine ihanet ettiğin gibi, Kürt düşmanlığının körükçüsü ve taşeronu olduğun tescillidir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz yıllarda kurduğu “Kürt kökenli vatandaşlarımız bizim canımızdır. Kürt kökenli kardeşlerimizin terörle bir alakası yoktur. Kürt kardeşlerimiz bekasına sahip çıkacaktır. Kürt kökenli kardeşlerimin alayını kucaklıyorum. MHP’yi Kürt kökenli kardeşlerimizle sorunlu göstermek alçaklıktır, sapıklıktır, cinayettir.” şeklindeki cümle günümüzde de PKK’lı Mithat Sancar’a güncellenmiş cevap olmuştur.

Orman yakan PKK’lı alçakların siyasetteki sözcüsü Mithat Sancar, bu ülkenin toprağına dikilecek fidanlar için senden mi izin alınacak?

Diyarbakır büyük dava adamı, donanım ve vizyon sahibi Ziya Gökalp’leri yetiştiren tarihi bir şehrimizdir. PKK’lı alçaklarla değil, tarihi güzellikleri ve Türk milletinin birliğine, beraberliğine katkısıyla anılacaktır.

ABD’den silah alıp terör eylemleri yapan PKK’ya avcı köpekliği yapanlar, şunu o hain kafanıza yazın; MHP Lideri Devlet Bahçeli her daim Türk-Kürt kardeşliğinin sigortası olmuş ve bir gün olsun Kürt kardeşlerimizi incitecek ne bir davranışı, ne bir sözü olmuştur.

Kürt kökenli kardeşlerimize nasıl seslenmişti: “Ne Erbil, ne Washington, ne de Brüksel benim Kürt kökenli kardeşlerimizi sevdiğim kadar sevemez. Geçin bu zalim senaryoları, biz bize şükür yeteriz.”

O yüzden MHP’nin oyu Doğu ve Güneydoğu’da gün geçtikçe artmaktadır. Doğu ve Güneydoğu’da teşkilatı olmayan il ve ilçe neredeyse hiç kalmamıştır. Bu nasıl Kürt düşmanlığı ki, Doğu ve Güneydoğu’da il ve ilçe başkanlarının çoğu Kürt kökenli kardeşlerimizden oluşmakta ve hepsi gururla, azimle üç hilalleri, Türk bayraklarını dalgalandırmaktadır.

MHP düşmanı Yalçın Doğan isimli yazarın yerel seçimlerden sonra “Asıl şaşkınlık, MHP Güneydoğu’da oylarını nasıl artırdı?” sorusunu sorup “Kürt politikasında en katı, en milliyetçi söylem MHP’den geliyor ve fakat bölgede MHP oyları artıyor!.” sorgulamasını yapma şaşkınlığından her şeyi anlıyorsun değil mi PKK’lı Mithat?

MHP Doğu ve Güneydoğu’da oy patlaması yapacak, Türk-Kürt kardeşliği de seni çatlatacak Kandil beslemesi, İmralı kölesi Mithat…

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ