Sıtkı Şeremetli

Sol ihanette birbiriyle yarışıyor

Türkiye’de şöyle bir denklem oluşturdular. Sol=İhanet

Sol ihanette birbiriyle yarışıyor

Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Türkiye’de şöyle bir denklem oluşturdular.

Sol=İhanet

Dünyanın birçok yerinde “sol zihniyet” ülkesinin çıkarlarından yanadır. Milli davalarının neferidir. Bizde ki sol ise Türk milletine kim düşmansa onun bayrağını sallar. Türkiye’yi bölmek isteyen PKK, YPG, PYD, DHK-C gibi terör örgütleriyle mücadele edersin, bizim sol bunları korumak için adeta canlı kalkan olur. Ermenistan’ın elinden işgal ettiği Karabağ’ı alırsın Ermeni safından seslenirler. Barzani sözde Kürdistan’ı kurmaya kalkar “hakkıdır” derler. ABD bunlara sinyal yollar Türkiye adına hemen onlardan “demokrasi, özgürlük” dilenirler.

Fikir temellerinin ucu Rusya, Çin ama artık ABD’nin parmak işaretlerini takip ediyorlar. Çünkü sol terör örgütlerine tonlarca silah yardımını ABD yapıyor.

Sol’un şarkıcısı, türkücüsü, dizicisi, sinemacısı, tiyatrocusu, ressamı, romancısı, yazarı, yorumcusu, sporcusu da aynı yolun yolcusudur.

Bunların insanlık duygusu taşıyıp taşımadığı bile şüphelidir.

Terörist Demirtaş HDP Eşbaşkanı iken azmettirdiği PKK’lı teröristlere e binlerce kişiyi öldürtmüş ama Sol’un sanatçısı ahmak rolü oynayarak “Demirtaş niçin hapiste?” sorularını sorup, onu övebiliyorlar. Nur Sürer, Ercan Kesal, Cem Yılmaz, Nihal Yalçın, Zülfü Livaneli gibi isimler son zamanların bu ahmak sorularını soran Sol’un popüler olmuş sanatçılarıdır. Ya sağırlar, ya körler, değilse böyle numara yaparak PKK’lı avukatlığı yapıyorlar. Sıkışınca da “tehdit edildik, bize saldırdılar” diye yaygara yapıyorlar. Ama kendileri binlerce kişiyi öldüren bir terörist alçağı savunurken oldukça rahatlar… Hiç korkmuyorlar, hiç tedirgin değiller. Adeta haplanmış gibi savunma yapıyorlar.

İhanet söylemlerinde kendiyle yarışan Zülfü Livaneli bunlar içinde atağa kalkan oldu ve bu serisini bozmak istemiyor. Geçtiğimiz günlerde “Selahattin Demirtaş’ın öneminin farkındalar. Yani şu anda Selahattin Demirtaş’ı, Ekrem İmamoğlu’nu çeşitli isimleri hedeflerine koymuşlar. Bunları yok etmek istiyorlar.” Açıklamasını yapmıştı. Tam bu açıklamalarını okurken bir de İsrail’in Haaretz gazetesiyle yaptığı röportaj ortaya çıktı.

O röportajda “Sizce Ermeni soykırımı oldu mu olmadı mı?” sorusu soruyorlar. Zülfü Livaneli de şöyle yanıt veriyor:

“Evet, oldu ama çoğu Türk böyle bir şeyin olduğuna inanmıyor.”

Zülfü Livaneli Türk milletinden yana olamayan tipik bir solcu sanatçıdır. Türk düşmanlarına sahip çıktıkça iyi bir Solcu olduğunu düşünecek kadar kalitesizdir. Şehidi, gaziyi ağzına almaz hep terörist över. Atatürk maskesi takar ama nerede Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyen alçak varsa yüreğini onlara uzatır.

Türkiye’nin solu gerçekten iğrenç bir çizgide ilerliyor. Siyasetçisi, sanatçısı, yazarı, sporcusu velhasıl hepsi ihanette birbiriyle yarışıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ