Sıtkı Şeremetli

Türk-İslam Düşmanlığı CHP’nin misyonu oldu

CHP’nin Türk-İslam düşmanlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Türk-İslam Düşmanlığı CHP'nin misyonu oldu

Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

CHP’nin Türk-İslam düşmanlıkları hız kesmeden devam ediyor. Eczane deposunda haplandığından şüphelendiğimiz CHP’li Özgür Özel bu düşmanlıklara son katkı sağlayanlardan olmuştur. Çocuklara yönelik okul öncesi Kur’an kursları için “Çocukları bütün dünya nasıl yetiştiriyorsa öyle yetiştirmek varken bir ortaçağ zihniyetine yönelmenin mantığı yok” diyerek büyük oranı Müslüman olan, dini değerlere aşırı hassasiyeti olan bu toplumda böyle bir büyük din düşmanlığını sergilemiştir. Bunlar çocukları paravan yaparak böyle hassasiyet rollerine bürünseler de asıl meseleleri yaş değildir. 7’den 77’ye her dini konuda düşmanlık, nefret ve kin kusmayı bir misyon haline getirmişlerdir.

Diyanet İşleri Başkanı sapkın günahlar karşısında Cuma hutbesinde Allah’ın ayetlerini okuduğunda, yine bu zihniyet yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i kastederek “sesi çağlar ötesinden geliyor” diyerek İslam’ı aşağılamaya kalkmadı mı?

Ankara Baro Başkanı bu hadsizliği yaparken CHP’nin tüm kadroları ona destek vermemiş miydi? İslam’a hakaret eden Ankara Baro Başkanı yapılan TBB seçimlerinde başkan seçildiğinde de CHP’si, İP’i, HDP’si adeta mutluluktan kendinden geçmişti. Bunların İslam’a olan saygısı işte budur. Bunlar İslam düşmanlığı yaparak bu toplumda Türkiye’yi yönetme düşüncesiyle muhalefet yapmaktadırlar. İşin en garabet tarafı ise içerisinde sözde muhafazakâr barındıran İP ve sözde İslamcı bilinen Saadet bu zihniyete sonsuz destek vermektedir.

Ateist düşünce temelinde kurulan terör örgütü PKK’nın, özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgesinde halkın dini duygularını istismar etmek ve bölücü eylemlerini din üzerinden meşrulaştırmak için kurdurduğu Din limleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİAYDER) isimli derneğin CHP’nin elinde bulunan İBB’de kadrolaştığı iddialarını Türkiye konuşurken, CHP’li Özgür Özel’in çocuklara yönelik Kur’an kursları için “ortaçağ zihniyeti” tabirinde bulunması klasik CHP alçaklığı olmuştur. CHP’li Özgür Özel yoldaşınız PKK’lılar gibi ateist misin?

İslam düşmanı mısın?

Dinsiz, imansız mısın?

“Bırakın 7’den 77’ye herkes rahat rahat LGBT’li olsun” diyen CHP zihniyeti, nasıl olur da çocukların Kuran-ı Kerim eğitimi almasına karşı çıkar ve bunu “ortaçağ zihniyeti” olarak yaftalar?

Her türlü rezil yaşam özgürlük, her türlü sapkınlık ilericilik ama İslam dinini öğretmek-öğrenmek gericilik öyle mi?

Prof. Dr. Mustafa Özbilgin isimli birinin “Bu gerizekalı dine inanmaya devam ettiğiniz sürece burnunuz b*ktan çıkmayacak, emniyetsiz, sevgisiz, boş beleş, ucuz hayatlar süreceksiniz.” şeklindeki aşağılık sosyal medya paylaşımını beğenen ve kendinin de İslam’a hakaretleri olan “Domuzcu” kişi CHP’nin İstanbul İl Başkanı değil mi?

Bu CHP, Türk-İslam düşmanı değil de nedir?

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ