HD(P)KK sevdalısı Kuvayımilliyeci mi olur?

HD(P)KK sevdalısı Kuvayımilliyeci mi olur?

HD(P)KK sevdalısı Kuvayımilliyeci mi olur?

          Geçtiğimiz günlerde CHP’nin en itici tipleri olarak Özgür Özel’i, Engin Özkoç’u, Engin Altay’ı yazdığım yazımda nasıl olduysa siyasetin Şrek’i Faik Öztrak’ı atlamışım. Bu atlama adına okuyucularımdan özür dilesem yeridir. Çünkü böyle bir isim gerçekten unutulacak gibi değildir. O bakış, o duruş, o bile bile yalan söyleme hâli, konuşacağı yerde susmak, susacağı yerde konuşmak için zorlanması nasıl unutuldu gerçekten izahını kendime bile yapamıyorum. Neyse, o yine kendini bize hatırlatan pozunu sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla verdi.

Siyasetin Şrek’i Faik Öztrak, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’den darbe üstüne darbe yiyen partisi CHP’yi kurtarmak için yalanı-dolanı-komediyi birbirine karıştırarak sosyal medyadan cevap vermeye çalışmış…

Yaptığı açıklama içinde hele bir cümlesi var, inanın insanı güldürmekten öldürür. CHP terör örgütleri için sığınak, vatan hainleri için çatı olmuş “Genlerinde Kuvayımilliye ve Müdafaai Hukuk olan Cumhuriyet Halk Partisine verebilecekleri bir vatanperverlik dersi yoktur” cümlesini kuruyor. Sizce de trajikomik değil mi?

Bir gün önce Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı için “HDP ile Kürt sorununu çözebiliriz” açıklaması yapmış, bu da çıkmış hâlâ millete “Kuvayımilliye” masalları anlatıyor.

Daha diğer komedilerine geleceğiz. MHP Lideri Devlet Bahçeli “HDP’yi meşru organ görmek demek, PKK’yı muhatap almak demektir” dedi diye çıldıran siyasetin Şrek’i Faik Öztrak, bu sözde ne var?

Yalan mı, eksik mi, iftira mı?

HDP, “Sırtımızı PKK’ya dayadık” demiyor mu?

HDP, “Biz PKK’yı terörist olarak değil silahlı halk hareketi olarak görüyoruz” demiyor mu?

HDP, “Biz PKK’lı gençlerin ölüsüne-dirisine sahip çıkacağız” demiyor mu?

HDP, ‘’PKK bu toprakların insanlarından oluşuyor ve bizim seçmenlerimizin çocukları veya akrabaları dağa çıkmışlar ve PKK’yı kurmuşlar. ‘Allah aşkınıza bir annenin çocuğuyla, bir babanın oğluyla ilişkisi arasına biz nasıl mesafe koyabiliriz ki?” demiyor mu?

Yani HDP=PKK demektir. PKK=HDP demektir.

Siz de HD(P)KK ile iş tuttuğunuza göre bu sinir hâli nedir Öztrak?

Her manada HD(P)KK ile birlikteyken Sayın Bahçeli’nin hangi sözü yanlış yahut iftira?

Bir tane örnek verebilir misin?

Resmi ittifak ortağınız Meral Akşener köşeye sıkışınca “HDP’yi nasıl konumlandırıyorsunuz?” sorusuna aynen şu cevabı vererek diğer ortağınız HDP için “HDP’yi terör örgütü PKK’nın yanına konumlandırıyoruz” cümlelerini kurmadı mı?

Sayın Bahçeli’nin “HDP’yi meşru organ görmek demek, PKK’yı muhatap almak demektir” sözüyle, Meral Akşener’in bu sözü arasında ne fark vardır?

Meral Akşener’e niye cevap verememiştin?

Aklınızca uyanıklık yapıyorsunuz değil mi?

Siyasetin Şrek’i Faik Öztrak’ın açıklaması içindeki bir komedisi de “Milletimiz, Bahçeli’nin kendi koltuğunu korumak için “Öcalan, HDP’nin istismarına müdahale etmek, hatta önüne geçmek maksadıyla tarafsızlık çağrısı yapmıştır” diyerek teröristbaşının sözcülüğüne soyunduğunu, terörist başına alkış tuttuğunu unutmadı” şeklindeki cümlesidir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli hangi taraf ve duruşta? PKK’ya kan kusturan değil mi! O hâlde bu kadar saçmalığı içinde barındıran cümleyi nasıl ve niçin kurarsın?

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, teröristbaşı Öcalan’ın mektubunu “PKK’nın siyasi iz düşümü olan HDP’nin, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’na vermiş olduğu açık çek, verdiği katkı, gösterdiği yoğun ilgi ve alaka milletimizde büyük bir infiale neden olmaktadır. HDP ve Kandil, CHP’nin yanında hizalanmıştır” ve “HDP-PKK-teröristbaşı ve terörist Demirtaş arasındaki derin çatlakların çok boyutlu analiz ve yorumu elbette yapılacak, nihai olarak İstanbul içine çekilmek istenen girdaptan 23 Haziran’da tamamıyla kurtulacaktır” şeklinde yorumlamışken nasıl oluyor da teröristbaşına alkış tutmuş oluyor? Aynı açıklama içindeki bu cümleyi görmüyorsun da, niçin bağlamından kopardığın cümleyle şebeklik yapıyorsun?

Teröristbaşı Öcalan’ın mektubundan sonra HDP resmi açıklama yapıp “Bu bakımdan Sayın Öcalan’ın açıklaması ile HDP’nin şimdiye kadar yürüttüğü siyaset birbiri ile örtüşmektedir. İki tarihsel blok arasında taraf olmamaya ve Üçüncü Yol stratejisini kararlı ve ısrarlı bir şekilde sürdürmeye dayalı olarak HDP’nin İstanbul seçimlerine yönelik seçim stratejisinde ve taktik adımlarında bir değişiklik söz konusu değildir” cümleleriyle CHP ve Ekrem İmamoğlu’nu destekleme kararlarının devam ettiğini ifade ettiklerinde niçin o Şrek tipinle çıkıp “Teröristbaşı Öcalan’la siyasetiniz örtüşüyorsa bizimle işiniz olmaz” diye tepki gösteremediniz?

HDP’ye tepki gösteremediniz, peki Öcalan’ın mektubuna sahip çıkıp “23 Haziran’daki İstanbul seçimlerinde AKP-MHP faşizmine önemli bir darbe vuruldu. 23 Haziran’daki tutumunu da Önder Apo’nun ortaya koyduğu bu ölçü belirlemiştir. Önder Apo’yla Hareketimiz, Önder Apo’yla halkımız arasında özel savaşçıların anlamadığı ve anlayamayacağı tarihsel, toplumsal, düşünsel ve duygusal bir bağ bulunmaktadır” açıklaması yaptığında Kandil’e niye mektup tepkisi gösteremediniz?

Ya da her vakit avukatlığını yaptığınız terörist Demirtaş, Öcalan’ın mektubu için “Öcalan’ın alacağı her türlü inisiyatifin yanında yer alacağımdan, başarısı için samimi gayret sarf edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın” açıklamasından sonra CHP ve Ekrem İmamoğlu’na oy ve destek istediği için niçin tepki gösteremediniz?

Bunlara sus, bunlarla iş tut sonra çık MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Teröristbaşına alkış tuttuğunu unutmadık” cümlesini kur. Gerçekten Allah belanızı versin. İnsanda gram utanma duygusu olur.

Şehitlerimizin katilleriyle iş tutacaksın, sonra çıkıp şehitlerimizin hesabını ortağınız HD(P)KK’dan soran MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ve Cumhur İttifakı’na iftira atacaksınız.

HDP, PKK’nın siyasi uzantısı mı? Uzantısı…

HDP, tüm talimatları İmralı ve Kandil’den alıyor mu? Alıyor…

HDP, PKK’nın tüm kanlı eylemlerini, destekliyor mu? Destekliyor.

Böyle bir HDP ile neyin çözümünü arayacaksınız?

Şehitlerimizin katilleriyle iş birliği yapan, onlarla çözüm arayan alçaktır. CHP de bu yüzden Türkiye’nin popüler alçağı durumundadır.

CHP Genel Merkezi’nde gazeteci, HDP Eş Başkanı Mithat Sancar’a “PKK ve Öcalan konusunda CHP ile görüş ayrılığınız var mı?” sorusu yöneltildiğinde onun “PKK ve Öcalan konusunda CHP ile fikir ayrılığımız yok” cevabını vermesi ertesi gün sana soruldu. Basın toplantısında kem-küm yaptın konuşamadın bile, şimdi çıkmış iğrenç iftiralarınla MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi eleştirmeye çalışıyorsun.

Teröristbaşı Öcalan, İmralı’dan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye değil, senin genel başkanına “Kemal’e selam söyleyin” mesajını iletti.

Devlet Bahçeli son 6 yılda 18 bin 500 terörist öldüren Cumhur İttifakı tarafında… Siz hangi taraftasınız Faik Öztrak?

Hangi taraf olacak… HD(P)KK değil mi?

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ