Sıtkı Şeremetli

Senden Demirtaş’a kardeş olur, ülkücülere değil!

 

Kemal Kılıçdaroğlu aklınca beni susturmak için kendisi hakkında yazdığım yazılara 140 bin TL’lik tazminat davası açtı. Yazılarımın geneli de CHP’nin terör örgütleriyle olan ilişkilerine yönelik eleştiri yazılarıdır.

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar’ın ziyareti sonrası CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin “PKK ve Öcalan konusunda CHP-HDP arasında görüş ayrılığı var mı?” sorusuna “Bu konuda bir sorun olduğunu düşünmüyoruz” ifadelerini kullanması ortada iken bana dava açanın akli dengesi ve utanma duygusu elbette tartışılmalıdır.

CHP’nin durduğu nokta aynen ittifak ortakları HDP Eş Başkanı Mithat Sancar’ın dediği gibidir. Ama Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleri örtmek için maske kullanmayı, rol yapmayı, tiyatro oynamayı çok seviyor.

15 Temmuz oluyor, “15 Temmuz tiyatro” diyerek FETÖ’cüleri aklamaya çalışıyor. Miting yapıyor tüm FETÖ’cü gazetecilerin ismini sayarak serbest bırakılmalarını istiyor.

Adalet yürüyüşü yapıyor, HD(P)KK’lılarla ile kol kola yürüyor. PKK’nın gazetelerinde yöneticilik yapanlarla omuz omuza yürüyor.

Türkiye terörle mücadele için Suriye’de operasyon yapıyor. Bu ise Afrin’de YPG ve PYD’yi koruyor, savunuyor, “Türkiye’nin beka problemi yok. YPG bize mi saldıracak yok öyle bir şey” diyor.

Türkiye’de terör örgütü PKK’ya hizmet eden gazeteye, televizyona, radyoya, milletvekiline, belediye başkanına, siyasetçiye dokunuluyor, ilk tepki gösteren bu oluyor.

PKK’nın propagandasını yapmaktan kapatılan televizyonlara çıkıp Anayasa’nın 2. ve 3. maddesini değiştirmekten bahsediyor.

PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak ve her konuda iş birliği yapıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatana, millete, Atatürk’e ihanetine dair daha yüzlerce örnek verebiliriz.

Adamın sicili bu ama tiyatroyu da elden bırakmıyor.

Şu ve benzeri sicilinden utanmadan bir de şu cümleleri kurmuş: Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy veren kardeşlerime seslenmek isterim ve bütün ülkücü kardeşlerime seslenmek isterim: Bayrak konusunda hepimizin hassasiyeti var, biliyorum. Vatan konusunda da hassasiyetiniz var, onu da biliyorum, en az bizim kadar, en az bizim kadar…

Bak sen… Vatan konusunda, bayrak konusunda Ülkücüler gibi hassasiyeti varmış…

PKK’nın televizyonu IMC TV’de “Anayasa’nın 2. ve 3. maddesini değiştirelim, söyledik bunların hepsini, gelin yapalım” diyordun ya…

          “Değiştireceğiz” dediğin Anayasa’nın 3. maddesinde “Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır” ifadesinin olduğunu bilmiyor musun?

Senin gibi bir adamla Ülkücünün kardeş olabilmesi için bir Ülkücünün şerefini, aklını, vicdanını ve tüm değer yargılarını kaybetmesi lazımdır. Sen ki Hendek-Çukur-Kobani olaylarında 793 askerimizin, polisimizin şehit olmasında ve daha birçok sivilin ölmesinde, yaralanmasında azmettiricilik yapan PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş için “Cezaevinde yattığı her gün ona şeref madalyası olacaktır” diyen şeref anlayışı çok tuhaf bir adamsın…

          “PKK’yı terör örgütü değil, silahlı halk hareketi olarak gördüğünü” ifade eden, “PKK’lı teröristlerin ölüsüne, dirisine sahip çıkacağız” diyen, “PKK’lıların cenazesine gitmeyen, acısına sahip çıkmayan HDP’li milletvekilleri hakkında disiplin soruşturması açtırırım” diyen, terörle mücadele eden askerimize, polisimize “Büyük temizlik operasyonuymuş, siz ancak bu toprakların kanalizasyonunu temizlersiniz” şeklinde hakaret eden terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyeceksin sonra Ülkücüler senin kardeşin olacak öyle mi?

Hadi oradan çizgi film karakterli devrimci… Senin gibi bir adama neler söylenir neler de açtığın davalarda hukuki olarak haklı çıkmanı kesinlikle istemem.

CHP’nin PKK ve diğer terör örgütleriyle iş birliğine dikkat çeken noktada kalmak isterim. Ülkücülerden sana kardeş olmaz. Senin gibi birine kardeş olsa olsa terörist Demirtaş, Ahmet Altan, Osman Kavala ve Pervin Buldan gibi Türkiye Cumhuriyeti düşmanları olur. Onlara kardeş olduğunu da defalarca ispatladın. Türk askerine, polisine kurşun sıkan PKK’lı alçaklara sahip çıkacaksın, hem de Ülkücülere “kardeşim” diye sesleneceksin. Tedavilik bir hâldir bu… Utanmazlığın zirvesidir.

CHP, Türkiye’nin milli güvenlik meselesidir. Kemal Kılıçdaroğlu da bunun mimarı olmuştur.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ