• Manşet
  • 13 Ağustos 2020 11:47
  • 728

AK PARTİ’NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

AK PARTİ’NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

 

Av. Belgin Uygur, “Milletimizle beraber inandığımız yolda, 19. yılımızı kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Reformların, değişimin ve demokrasinin öncüsü olan AK Parti’nin 19. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.”

Kuruluş yıldönümüne özel mesaj paylaşan AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur“14 Ağustos tarihi, siyasi ve demokrasi tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Erdemliler Hareketi, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” anlayışıyla, 14 Ağustos 2001’de AK Parti adıyla yola çıkarak, büyük bir değişimin ve dönüşümün öncüsü olmuştur.” Dedi.
“2033,2053 ve 2071 Hedeflerine doğru ilerlemekteyiz ”

Av. Belgin Uygur, “Sağlıktan Eğitime; Ulaşımdan Enerjiye; Ekonomiden Adalete hayata geçirdiğimiz nice hizmetlerle, dev yatırımlarla her şeyin en iyisine layık olan milletimizin gönlüne girmeyi başardık. Türkiye küresel rekabette yükselişe geçerek dünyanın ekonomide sayılı ülkeleri arasına girdi. Milli ve yerli anlayışla gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla, her alanda kalkınma hedefine yöneldi. Tüm gücümüzle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru ilerlemekteyiz.” Diye konuştu.

 

 

TÜM SALDIRILARI AZİZ MİLLETİMİZLE BİRLİKTE GÖĞÜSLEDİK

 

 

AK Parti’nin 19 yıl boyunca; vesayet odakları, bölücü terör örgütlerinin faaliyetleri, devlet içinde yapılanan terör örgütleri, kapatma davası ve darbe girişimlerine maruz kaldığını dile getiren Av. Belgin Uygur,
“Partimiz 19 yıldır girdiği tüm seçimlerde milletimizin teveccühüne mazhar oldu. Mazlumların sesi, kimsesizlerin kimsesi olan kutlu davamız milletimizin gönlünde müstesna bir yer kazandı. Yalnızca ülkemizde değil, dünyanın tüm mazlum coğrafyalarında yankı buldu, bir umut ışığı oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, ezilenlerin gür sesi oldu. Partimizin 19. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.” dedi.MERHABA

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ