BÜTÜN PİS HESAPLARIN MERKEZİNDE TÜRKİYE VAR

BÜTÜN PİS HESAPLARIN MERKEZİNDE TÜRKİYE VAR
  • Manşet
  • 28 Kasım 2019 12:17
  • 1.950

BÜTÜN PİS HESAPLARIN MERKEZİNDE TÜRKİYE VAR

(Göktuğ ŞEREMETLİ)

Hep söyledik,yine söylüyoruz.Dünyanın merkezinde TÜRKİYE var.Özellikle Orta Doğu ile ilgili tüm hesapların içinde TÜRKİYE var.Tüm bu gelişmelere rağmen özellikle muhalefet partilerinde körlük var.Öte yandan iyi ki tüm bu gerçekleri gören ve anlatan MHP var.

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerine kulak verin:

”Dikkatinizi çekiyorum, bütün pis hesapların merkezinde şu anda Türkiye var. Voice of Amerika, yani Amerika’nın Sesi haber sitesi Hong Kong, Hindistan, Lübnan, Irak, İran ve Gürcistan’daki sokak eylemlerini Türkiye’nin çevresindeki olaylar diye haber yapıyor. Bu haberi yapanlar coğrafya cahili değillerse kesinlikle görevliler. Hong Kong nerede Türkiye nerede! Hindistan nerede Türkiye nerede! Bu seneki Nobel Edebiyat Ödülü alan kişi sanıyorum gözlerden kaçtı. 2019 yılı Nobel Edebiyat Ödülü’nü alan Avusturyalı yazar Peter Handke aynı zamanda Sırp kasap Miloseviç hayranı. Bosna soykırımını inkar eden sorunlu bir şahsiyet. Kalecinin penaltı anındaki endişesini yazarak ödül aldı. Gerçekten de evlere şenlik, kara mizah! Batı’ya ırkçılık demir atmıştır. İslamofobi, fanatizm, yabancı düşmanlığı ana akım bir fikir ve siyaset haline gelmiştir. Türkler geliyor diye çocuklarını korkutan aileler, aynısını yine yapmaktadır. Gelişmeler hazin ve hezeyandır. Doğru ile yanlış birbirine karışmıştır. İyi ile kötü birbirine girmiştir. Güzel ile çirkin yer değiştirmiştir. Altını çizerek ifade ediyorum ki, 2018 yılında silahlanmaya harcanan para 1,8 trilyon dolardır. Kılıçdaroğlu da milli silah sanayiinin gelişmesine itiraz ediyor. Teslim olmamızı istiyor. Süngümüzün düşmesinin derdinde. Bu kadar Türkiye’ye yabancı ve uzak.

Terör örgütleri de silahlanıyor. Daha doğrusu silahlandırılıyor.

Hem de binlerce tır dolusu, uçak dolusu silahlar PKK/YPG’ye veriliyor. ABD’nin verdiği silahlar vatan evlatlarına çevriliyor. Hans üretiyor, Mehmet şehit oluyor. John üretiyor, emzikli bebeklerimiz kurşunlanıyor. Biz sahnenin önünde PKK/YPG’yle mücadele ediyoruz. Ama sahne arkasında ABD ve Avrupa ülkeleriyle kıyasıya çatışıyoruz. Doğrusu budur.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ