Sıtkı Şeremetli

MHP DUALI BİR PARTİDİR, MHP İLE UĞRAŞAN KİME HAYIR GELMİŞ?

Her ne şart altında olursa olsun, Lider Devlet Bahçeli’nin emrindeyim! Liderin dediği dediğimdir! Gerisi lafıgüzardır! Bir de herşeyin sahibi ALLAH bilsin yeter!

MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi millet çağırıyor, tarih çağırıyor, ecdat çağırıyor, şüheda çağırıyor, Türklük çağırıyor; peki Meral Akşener seni kimler çağırdı, çağıracak?

Sayının Sevim Ergi’nin şu sözleri ile yazıma devam ediyorum… Diyor ki: Başlamak istiyorum: “MHP ile uğraşan kime hayır gelmiş? Zamanında da dedik bu dava dualı davadır, bu dava Hak davasıdır, bu dava binlerce şehidin davasıdır! Bu davaya ihanet eden kim gün yüzü gördü ki Meral ile aveneleri görsün?”

Tarih; Gerçek Ülkücülerin gayretini, Çakma Ülkücülerin ihanetini yazdı… Ülkücü Arif insandır, Ülkücü yanlış ve menfaatin arkasından koşmaz, bilmiyorsan Ariften tarif alacaksın…

Ülkücü olmak temennidir, Ülkücü kalmak idealistliktir, Ülkücü olarak yaşamak imanidir, ahlakidir, meşrebidir…

Gazeteci Yazar Yıldıray Çiçek diyor ki: “Yüce Allah birçok karaktersize çeşitli makamları nasip ediyor. Bu makamlar, hem oturan hem bunlarla muhatap olanlar için bu dünyanın ahirete dair bir sınavı olmaktadır…”

İYİ yiz diye yola çıkan İP liler akp den hesap soracağım deyip 25.000 kişi ile saraya yürüyeceklerdi, en sonunda gelinen noktada hdp’e hesap verir duruma geldiler.

İp çürük deniyordu, demekki sağlammış. CHP ile hdp-pkk’yı birbirine sımsıkı bağlamış. İP kurulduğundan bugüne kadar chp ile hdp-pkk’yı birbirine bağlayan ip görevini yerine getirmiştir.

İP denen parti beddualıdır, siyasette iki yakası bir araya gelmeyecek olup, siyasetin tozlu raflatında yerini alacaktır…

MHP Esenler İlçe Başkanı Sayın Suat Yılmaz ne güzel söylemiş: “Ben MHP genel başkan, ben Başbakan, ben Cumhurbaşkanı olacağım” diye diye, HDP’ye yoldaş ,FETÖ’ye can simidi, CHP’ye vagon, baston, koltuk değneği, payanda, arka bahçe, yancı olan ablanız ve İP’li figüranlar alayınız, MHP’ye en son laf edecek insan bile değilsiniz!..

MHP’yi ele geçirmek için kutsal ittifak kurulmuş, her renkten, her cins ve cibilliyetten kişi devreye sokulmuş, ancAk Lider Devlet Bahçeli oyunu bozmuş, alayını yerle bir etmiştir.

Sayın Ramazan Bozkurt diyor ki: “Bize bir tane MHP li vekil gösterin demirtaşı öven, sizin Meral Ablanız değil mi hdp kürt siyasi temsilcisi partisi diyen, sizin Meral Ablanız değil mi Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş’ın içerde olması yanlış diyen… Bu dava dualıdır merak etmeyin yıkamayacaksınız!”

Gazeteci Yazar Emin Pazarcı diyor ki: “Nereden nereye!.. Kılıçdaroğlu, SSK Genel Müdürüyken kıyım ve sürgünlere girişmişti. Sendikacı Fahrettin Yokuş “arkadaşlarımıza zulmediyor” diye bana listeler getirirdi. O isim bugün İyi Parti milletvekili. CHP belediyelerde zulme başladı. Onlar da destek veriyor. Bilin istedim.

Döneklik zor zanaat, Geçmişi inkar, yol yürüdüklerine hakaretler, yenilerine yalakalık ve fotoğrafta yer olmak için bacakları arasında kafayı göstermek,”kral öldü yaşasın yeni kral ” deyip gösterilerde palyaço olmak vs… Büyük meziyet ister büyük!…

Amacı göremeyip araçlara takılanlar, ormanı göremeyip ağaca takılanlar gibi resmin tamamını göremiyor ve bizi suçluyorlar. Onları eleştirmiyorum. Çünkü onlar kuyunun dibindeki Kurbağa gibi ve görebildikleri sadece kuyunun ağzı kadar alan. Araçları hiçbir zaman amaç etmedik

MHP Esenler İlçe Başkanı Sayın Suat yılmaz diyor ki, “Bizi biz yapan Ülkücü harekettir kimse kerameti kendinde aramasın, hata ve günahlarımızı nefsimizden, adamlığımızı davamızdan biliriz. Adamlığı bırakan siyasi dönmeler Davamıza, Başbuğumuza, Şehitlerimize ihanet etmişlerdir, Ülkücü Hareketin atisinde alayı yok hükmündedir.

Allah’a şükürler olsun ki, Ülkücü hareket hiç mağlup olmadı… Mağlup olması için var güçleri ile çalışan şerefsizlerin gücü yetmedi.

Davamızı, Lider Devlet Bahçeli’yi ve MHP’yi savunduğumuzdan dolayı bizlere sosyal medyadan hakaret edenler, küfredenler de şerefsizdir…

Yazımı; MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Sayın Prof.Dr.Semih Yalçın’ın şu sözleri ile bitiriyorum. Diyor ki: “İP’in önde gelenlerinin MHP’ye ve onun saygın lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye karşı gösterdikleri ahlaksız ve hayâsız tavır, bu moronların aramızdan ayıklanmasının ne kadar doğru olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.”

Zakir Tercan

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ