CHP rahatsız olsa da; PKK, terör örgütüdür

Sıtkı Şeremetli

CHP rahatsız olsa da; PKK, terör örgütüdür

(O.Karataş)

Kimse bu olayı bahane ederek ihaneti, terörü, kalleşliği mazur; teröristi mağdur; teröre yardım ve yataklık yapanları mazlum; onların siyasi uzantılarını masum; gizli veya açık destekçilerini de makul göstermeye çalışmasın.

Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yapılan saldırı yanlıştır ve kınanması gerekir. Burada bir mesele yok. Zaten tasvip eden, onaylayan kimseye de rastlamadım. Ancak, hiç kimse bu olayı bahane ederek ihaneti, terörü, kalleşliği mazur; teröristi mağdur; teröre yardım ve yataklık yapanları mazlum; onların siyasi uzantılarını masum; gizli veya açık destekçilerini de makul göstermeye çalışmasın. Kimse aklımızla alay etmesin ve bizim ihanete, melanete, teröre, teröriste sessiz kalmamızı beklemesin.

BU SİCİL KILIÇDAROĞLU’NUN

CHP ne yazık ki, terörün ümidi, teröristin kalkanı olmayı kendine görev saymaktadır. Bunu bir rekabet, siyasi hasımlık, kör bir muhaliflik olsun diye söylemiyoruz. Tespitli, ispatlı, onaylı gelişmelerin ortaya koyduğu bir gerçeği dile getiriyoruz. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, PKK’nın Suriye uzantısı PYD’yi terör örgütü olarak görmediğini söylemiştir. Parti sözcüleri PYD’nin terör örgütü olduğunu gösteren bir bilgilerinin bulunmadığını iddia etmişlerdir. Seçim öncesinde terörün siyasi uzantısı HDP ile aleni ittifak kurulmuş, Belediye Meclis üyeliklerine PKK ile bağı ve bağlantısı olanlar aday gösterilmiştir. HDP sözcülerinden gelen bölücü, yıkıcı değerlendirmeler en küçük bir tepki gösterilmemiştir. Seçim sonrasında da durum değişmemiştir. HDP sözcüleri CHP’nin kendileri sayesinde belediye kazandığını ilan etmişler, ancak hiçbir itirazla karşılaşmamışlardır. Vaat edilmiş topraklardan bahseden, bu toprakları kuruttuğumuzu iddia eden ve böylece kimin maşası ve piyonu olduğu bir defa daha ispatlanan HDP’nin Eşbaşkanı, görmezden, duymazdan gelinmiştir. Susmak kabullenmektir.

İLK İCRAAT DEMİRTAŞ’A ÖVGÜ

CHP ve yancılarının sicili bunlarla da sınırlı değildir. Tamamını saymaya ne yerimiz, ne vaktimiz var. Terörist cenazelerine milletvekili gönderilmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mazbata türküleri söyleyen Ekrem İmamoğlu, seçim sonrasında ilk icraat olarak Selahattin Demirtaş’a methiyeler dizmiş, kendisini çok beğendiğini ilan etmiştir. Bu zatın beğendiği, övdüğü Selahattin Demirtaş, doğrudan Kandilli katillerden talimat aldığı, PKK’nın yapılanmasının 21’nci sırasında bulunduğu, halkı isyana teşvik edip 52 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olduğu için hapistedir.

CHP TAİFESİ NEDEN RAHATSIZ?

Kılıçdaroğlu’nun terör örgütü saymadığı, İmamoğlu’nun övgü dizdiği Selahattin Demirtaş’ın talimat aldığı PKK, daha üç gün önce 4 yiğidimizi kalleşçe şehit etmiştir. İşte bu sicile sahip Kemal Kılıçdaroğlu’da sanki hiçbir şey olmamış, bütün bunlar bu milletin gözleri önünde yaşanmamış gibi, kalkıp hem de hiç kimseye haber vermeden, hiçbir tedbir almadan bu şehitlerimizden birinin cenazesine gitmiştir. Sayın Devlet Bahçeli, bütün bu gelişmeleri değerlendirmiş, her zaman olduğu gibi yine yol göstermiş ve Kemal Kılıçdaroğlu’na tavsiyelerde bulunmuştur. Ama gelin görün ki, bu yapıcı değerlendirmeler bile CHP taifesini çok rahatsız etmiştir. Özellikle de Demirtaş güzellemesi yapan İmamoğlu’nun durumdan vazife çıkararak her topa girmesi, bizi nelerin beklediğini ve bu şahsın nasıl bir proje olduğunu da gözler önüne sermektedir. Demirtaş üzerinden talihini parlatmaya çalışan birinin, sayın Bahçeli’nin sözlerini talihsiz bulması siciline de, varlık sebebine de son derece uygundur ve bu zatın nereden gelip nereye gittiği, kime ve neye hizmet ettiği artık malumdur.

MİLLİ GÜVENLİK SORUNU

CHP yönetiminin çok ciddi bir milli güvenlik sorunu oluşturduğunu, bir beka meselesi haline geldiğini seçim öncesinde defalarca yazmıştık. Seçim sonrası gelişmeler bu tespitimizin ne kadar doğru olduğunu bir defa daha ispatlamaktadır. Ankara Çubuklu şehidimiz Yener Kırıkçı’nın Akkuzulular köyündeki cenaze töreninde yaşananlar çok dikkat çekicidir. İçişleri Bakanı olayın provokasyon olduğu bulgusuna rastlamadığını, yumruk attığı görülen kişi de şehidin yakını olduğunu açıklamıştır. Ortada organize provokasyon olmadığını, olay yerinde şehit yakınları ve akrabalarının bulunduğunu söylemiştir.

KİRLİ İTTİFAK MHP’YE TOSLUYOR

Her şey bu kadar açık ve nettir. Buna rağmen, bazı CHP taifesinin hiç utanmadan, sıkılmadan, yüzleri kızarmadan, “mutlu musun Bahçeli” diye açıklamalarda bulunması, tam bir kepazeliktir. Siz bunu Kılıçdaroğlu’na sorun. Teröristi kutsayan, destekçilerini kollayan, sonra da dönüp şehit cenazesine giderek milletin aklıyla alay eden bellidir. MHP’ye saldırarak, sayın Bahçeli’nin sözlerini çarpıtarak, bu gerçekleri değiştiremezsiniz. Farkındayız, kurduğunuz kirli ittifak, yaptığınız kirli işbirliği gelip MHP’ye tosluyor. Rahatsızlığınız bundandır ve sesinizi çok çıkarıp, emrinizdeki dalkavukları, FETÖ kalıntılarını, paralı askerlerinizi harekete geçirerek, bu gerçekleri örteceğinizi zannediyorsunuz. Hiç boşunuğraşmayın. CHP rahatsız olacak diye, ne PKK’ya terör örgütü demekten vazgeçeriz, ne de o terör örgütünün uzantıları ile işbirliği yapanları hoş görürüz.

Tespitimiz net, duruşumuz kesindir. Akkuzulular köyündeki olayın asıl sorumluları, bu yaşananlardan siyasi rant elde etmeye, kirli işbirliklerini örtmeye çabalayanlardır.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ