Heval Meral’in HDP tiyatrosu sürüyor

Heval Meral’in HDP tiyatrosu sürüyor

Heval Meral’in HDP tiyatrosu sürüyor

          PKK’sız, HDP’siz, terörist Demirtaş’sız yazımız olmuyor. Çünkü CHP’nin başını çektiği düşük karakterli ve hain potansiyelli muhalefet onlarsız nefes alamıyor. Bunların ihanetini kovaladıkça bu gündem bizim güncelimiz olmaya devam ediyor.

CHP’nin başını çektiği muhalefet “Körler, sağırlar birbirini ağırlar” modelini aştı. Çünkü artık “Hainler, ihanetçiler birbirini ağırlar” modeline geçtiler. HDP Eş Başkanı Pervin Buldan’ın “İktidarın parçası olacağız” açıklaması Meral Akşener’e sorulmuş “Ortada seçim yok. Siz şunu yapacaksınız diye parmak sallanıyor. Sayın Buldan’ın ne söylediğini bilmiyorum şu anda sizden duydum. Ama bizim gündemimizde böyle bir durum yoktur” cevabını vermiş…

En çok köşeye sıkıştığı konu bu olunca, böyle sorular karşısında gözüne far tutulmuş tavşana dönüyor.

Ortada seçim yoksa “Başbakan olacağım” diye niye ortalığa düştün şimdiden?

İşine geleni duyuyor, işine gelmeyeni duymuyorsun…

Nasıl duymuyorsun?

Yerel seçimde ittifak ortağın olan, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Mersin’de, Adana’da, Antalya’da, Hatay’da birçok yerde aday çıkarıp beraber CHP adaylarını desteklediğin ittifak ortağın değil mi bunlar?

“CHP ile iktidar olacağız, Türkiye’nin başına geleceğiz” diyor.

Neyi duymuyorsun ki?

PKKsever “demokrat amcanın” yanında o soruya niçin “Biz HDP’yi terör örgütü PKK’nın yanında konumlandırıyoruz” diye cevap veremedin?

Tüm hesaplarınız bozulurdu değil mi?

HDP’siz nefes alamıyorsunuz, oksijeniniz bitiyor.

O yüzden “HDP kapatılsın” diyemiyor. O yüzden partice “HDP, PKK üzerinden şeytanlaştırılıyor”“HDP legal-yasal parti” mavalları okuyorsunuz.

PKK’lı Pervin Buldan’ın “İktidarın parçası olacağız” sözünü duymamış…

Bak sen hemen de inandık.

Hadi onu duymadın diyelim…

          “PKK ve Öcalan konusunda CHP-HDP arasında görüş ayrılığı var mı?’ sorusuna cevaben ‘Bu konuda bir sorun olduğunu düşünmüyoruz’ ifadelerini kullanan HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar’ı da mı duymadın?

Hem de bu diyalog kameraların huzurunda CHP Genel Merkezinde geçmedi mi?

Hadi sen duymuyor, görmüyorsun, duyu organların iflas etmiş, peki basın danışmanın, yardımcılarında mı bu rezaleti sana iletmiyorlar?

Kaldı ki hepsini duyuyor ve adın gibi biliyorsun…

Ama dediğim gibi işine gelmiyor.

Geçmişteki “Megri megri” konserleri üzerinden Barzani-AKP eleştirisi yapıyordun. HD(P)KKsever Demokrat Amcan Kemal Kılıçdaroğlu daha geçen ay Barzani’ye CHP’li heyet gönderip “Kürt Sorununu biz çözeriz” dedirtti. Suspus oldun. Tek cümle yorum dahi yapamadın.

HD(P)KKsever Demokrat Amcan Kemal Kılıçdaroğlu “Kürt sorununu meşru gördüğümüz HDP ile çözeriz” dedi. Sen “Bu ülkede Kürt sorunu yok, HDP’nin desteklediği terör sorunu var” diye cevap veremedin. Çünkü sen de bazı ülkelerin büyükelçileriyle toplantı yaptığında “Kürt sorununu biz çözeriz” mavalları okuyordun. Tam da “Babamın ailesi Yunanistan’a Diyarbakır’dan gitme” dediğin günlerde..

HD(P)KKsever Demokrat Amcan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstermeyi bırak, resmen HDP ile çözüm süreci konusuna “Kılıçdaroğlu açılım süreci için meclisi işaret etti. Bunu ilk defa söylemiyor” şeklinde destek verdin.

Meclisteki HD(P)KKsever büyük parti CHP ise, diğer küçük destekçisi de İP’tir.

Hepsi de aynı ihanet noktasında duruyor. Ama milleti aldatmak, kandırmak için görmedim, duymadım, bilmiyorum diye aklınca zaman kazanıyor.

İstanbul’un Kolpaçinosu Ekrem İmamoğlu, aynı twit içinde senin ve Pervin Buldan’ın kadınlar gününüzü kutladı. “Beni nasıl böyle bir PKK’lı ile yanyana getirirsin” diye tepkin olmadığı gibi ilerleyen günlerde böyle bir karakter sahibini Fatih Sultan Mehmet Han’a benzetecek kadar kendini küçük düşürdün…

PKK’lı Pervin Buldan’ın “İktidarın parçası olacağız” sözünü “duymadım” masallarını geç. Zaten hayalini kurduğunuz iktidarın bir parçası HDP’dir. HDP olmadan zaten hayal bile kurmanız imkânsızdır.

Pervin’in içine Meral, Meral’in içine Pervin kaçmışken bu masalları gidin başkasına anlatın…

Kemal Kılıçdaroğlu “dostlarımızla iktidar olacağız” demedi mi?

CHP’nin Grup Başkanvekili Engin Özkoç “Dostlarımızdan birisi HDP“ demedi mi?

Heval Meral’e de böyle üç maymun tiyatrosu oynamak düşüyor işte…

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ