Veba saçmaya devam eden CHP paspası

Sıtkı Şeremetli

Veba saçmaya devam eden CHP paspası

Ah Ali Babacan ah…

Seni ekonomist sanıyorduk elinde hançeriyle gezen bölücü, kürtçü bir komedyen çıktın… CHP projelerinde başarılı bir figüran olabilmek için kendini parçalıyorsun. İngiltere Büyükelçisiyle kapalı kapılar ardındaki istişarelerle kurduğun DEVA’dan çok VEBA üreten partini CHP’den aferin almak uğruna paspas ettin. CHP geliyor gidiyor ihanet çizgisinde yürüdüğü ayağını o paspasa siliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir adam “Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu ile Millet ittifakı’nın öngördüğü ortak noktalarda benzerliklerimiz çok fazla. Hatta yüzde 99 oranında diyebilirim” diyorsa senden DEVA çıkar mı?

Olsa olsa Türkiye’ye VEBA saçarsın…

Ali Babacan bu ülkede Dışişleri Bakanı ve Ekonomi Bakanlığı yaptın. Ama bu zekâ düzeyiyle nasıl yaptın gerçekten çok merak ediyoruz.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye verdiğin cevap zekâ düzeyinin oldukça düşük olduğunu bir kez daha gösterdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Ön kapıda Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığına destek imzası verip, arka kapıyı dolanınca Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kulis yapan siyaset kalpazanları bizi anlayamaz, bizi tanımlayamaz, bizi kavrayamaz. Siyasetteki adını, sanını, unvanlarını ve müktesebatını borçlu olduğu partisine ve liderine vefasızlık yapan biliniz ki her türlü kepazeliği yapar, her türlü satışı yapar, her türlü dönüşü yapar, bugüne kadar da yapmıştır” şeklindeki sözlerine partisinin Ankara Kahramankazan ilçe kongresinden cevap veren Ali Babacan karşısındaki bir avuç insanla stand-up komedyenliği yapmıştır.

Kongre salonunda MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin geçmişte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP ile ilgili söylediği sert sözlere dair bir video izletmiş ve “Sayın Erdoğan’la ilgili böylesine ağır ithamlarda bulunup, dönüp dolaşıp ‘Bizim adayımız Erdoğan’dır diyen bir zihniyet güven oluşturabilir mi? Ne dediği belli olmayan, dün kara dediğine bugün ak diyen, bugün ak dediğine yarın ne diyeceği belli olmayanın hiçbir lafına güven olmaz. O nedenle Sayın Bahçeli’nin herhangi bir sözünü güvenilir bulmak mümkün değil” şeklinde bir açıklamada bulunmuş…

AKP ile MHP’nin kanlı bıçaklı olduğu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin AKP’ye karşı en sert muhalefeti yaptığı döneme ait sözleri alacaksın ve AKP içinde iken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığını destekleyen imzayı verip, kapalı kapılar ardında Abdullah Gül’ün CHP cephesinin ortak adayı olması için kulis yapmanı nasıl bir tutabiliyorsun Ali Babacan?

Bu nasıl bir zekâ, bu nasıl bir mantık, bu nasıl bir karakterdir?

MHP’nin AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, AKP’nin MHP ve Lideri Devlet Bahçeli’ye muhalif olduğu dönemde birbirlerini eleştirmesi kadar doğal bir şey var mı?

Cumhur ittifakı 15 Temmuz akşamı kurulmadı mı?

Cumhur ittifakı protokolünde “Cumhur İttifakı esasen, 15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün teşebbüs ettiği hain darbe ve işgal hareketi sonrasında, Türkiye’nin maruz kaldığı saldırılara karşı yerli ve milli bir duruşun doğal bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Zira 15 Temmuz 2016, ülkemiz için her bakımdan dönüm noktası ve yeni bir başlangıç olmuştur” ifadeleri yok mu?

MHP Lideri Devlet Bahçeli mertçe yanlış olan neyse onu haykırmışken, senin kapalı kapılar ardında, kendi partin içinde namertçe iş çevirmeni nasıl bir tutacağız?

Neymiş Ali Babacan Devlet Bahçeli’nin videosunu izlerken gülmüş… Bence otursun da kendi haline ağlasın Ali Babacan… MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Erdoğan’dan Cumhurbaşkanı olmaz” dediği gün ile 15 Temmuz sonrası Türkiye’de yaşananlar bir mi?

PKK’yla çözüm süreci yapan hükümet ile son 6 yıldır 18 bin 500 terörist öldüren hükümet bir mi?

Cumhur ittifakı el ele vermiş HD(P)KK ile mücadele ederken, “Demirtaş serbest bırakılsın” diyen, HDP’nin her türlü ihanetini destekleyen Ali Babacan CHP ile birlikte hareket etmesinin hesabını verebiliyor mu?

Anayasanın ilk dört maddesinin uygun bir atmosferde tartışılabileceğini, uygun bir iklimde değişebileceğini söyleyen Ali Babacan, Cumhur ittifakının ilk dört maddeyi korumasından mı rahatsızdır?

İngiliz oyuncak bebeği Ali Babacan’ın vefasızlığı, nankörlüğü, ihanetleri ortada iken onun Cumhur ittifakına yönelik düşmanlığı ahlaksız hezeyanlar toplamıdır.

Ali Babacan, seni en yüksek makamlara taşıyan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ihanet ettin mi? Ettin…

Ali Babacan, bölücülerle, Kürtçülerle, Cumhuriyet düşmanlarıyla ve terör örgütünün destekçileriyle yol yürüyen değil misin? Öylesin…

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dostluğu da, düşmanlığı da merttir. Kapalı kapılar ardında senin gibi namertlik bilmez.

Dün “Recep Tayyip Erdoğan’a böyle demiştin, bugün böyle diyorsun” gibi bir eleştirinin karşılığı “Dün Recep Tayyip Erdoğan’a yalakalık yaparken, bugün niçin Kemal Kılıçdaroğlu ile %99 aynı noktada buluşup Cumhurbaşkanı Erdoğan’a düşmanlık yapıyorsun?” muhataplığı olur.

PKK ve FETÖ ile söylem birliği yaşayan Ali Babacan’ın durduğu nokta elbette Cumhur ittifakı düşmanlığı olacaktır. Çünkü düşünce vebası saçan Ali Babacan’a partiyi bunun için kurdurup, CHP’nin kullanımına teslim ettiler.

% 0.1 düzeyindeki partisiyle bir paçavra gibi kullanılıp CHP’nin çöplüğüne atılacak olan Ali Babacan, her mücadelesinin sonunda haklı çıkan MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi eleştirmek senin boyunu aşar.

Artık veba yaymayı kes…

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ