CHP-HDP kebapçısı Meral ve kürsüdeki kebapçısı

CHP-HDP kebapçısı Meral ve kürsüdeki kebapçısı

CHP-HDP kebapçısı Meral ve kürsüdeki kebapçısı

          MHP Lideri Devlet Bahçeli, salı günü TBMM Grup Toplantısı’nda bir konuşma yaptı. O konuşmanın bir bölümünde, terörün Türkiye’ye olan ekonomik maliyetine ve bu ekonomik maliyetin terörle mücadeleye harcanmaması durumunda Türkiye’ye hangi yatırımların yapılabileceğini örnekleriyle ifade etti. Bunu ifade ederken de terör örgütlerine ve siyasi uzantılarına destek veren ama vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılarını istismar eden kişilerin de foyasını ortaya çıkardı.

Terörle mücadele maliyetine değinirken “Üstelik terörün anormal maliyetine katlanmış olmasaydık, önümüze koyulan kanlı faturayı ödemeseydik, bugünkü şartlarda kişi başına gelirimiz bin 585 dolar fazla olacaktı. Sorarım sizlere kazanan kim, kaybeden kim? Zarar kime, ihanet kimden?” sorusuyla da anlamlı bir vurgu yapmıştır.

Bu soruyu hem terör örgütlerine destek olan, onların siyasi uzantılarıyla ittifak yapan hem de vatandaşın ekonomik sıkıntılarını siyasi istismar malzemesi yapan Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlamıştır.

CHP ve ihanet ortaklarını hedef alarak “Fakat vatandaşlarımızın günlük iaşe çabasını istismar edip pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır. Bir eli yağda, diğeri balda, yediği önünde, yemediği ardında, bir giydiğine bir daha dönüp bakmayan, ama sırayı siyaset alınca sahte vicdan ve merhamet edebiyatı yapan bir avuç kaymak tabakadan, imtiyazlı azınlıktan, merdane gibi dönen devrimci bozuntularından öğreneceğimiz de hiçbir şey yoktur” şeklinde konuşmasını sürdürmüştür.

Yüzüne tükürsen “Ya Rabbi şükür” diyen bu ihanet içindeki muhalefet bu konuşma sonrası ne mi yaptı?

Bu konuşmadan sadece “Devlet Bahçeli tüm kebapçıları bölücü ve terörist ilan etti” şeklinde kara propaganda üretti…

          ”Bul karayı, al parayı” tarzında dolandırıcı siyaset yapan muhalefete de yakışan zaten buydu. “Bölücü kebapçı” varsa zaten muhatabı odur. Tüm kebapçılara söylendiğini iddia etmek şerefsizlik, haysiyetsizlik değil midir?

Kaldı ki konuşma bütünlüğüne bakıldığında kastedilen “kebapçılar” değil terör örgütlerine destek veren ve terörle mücadele maliyetini bu destekle artıran fakat utanmadan vatandaşımızın ekonomik sıkıntılarını istismar eden kişilerdir. Bu ister kebapçı olsun, ister kebapçıda toplanan olsun, muhatabı sadece bunlardır.

Bu muhataplığı asıl bağlamından koparıp “Devlet Bahçeli kebapçıları bölücü ve terörist ilan etti” hâline getirmek alçak bir komplodur. Bu alçak komployu birçok siyasetçi, yazar, yorumcu, Sol’daş ve yandaş kebapçı yapmıştır. Gram beyni olan, konuşmanın bütünlüğüne bakıp kime ne denildiğini anlar ama bunlarda grama bile yaklaşan beyin olmadığı için ya anlamamışlar ya da yüzsüzlükte çığır açmak için böyle bir algı ve kara propaganda üretmişlerdir.

Adana Kebapçılar Odası Başkanı Şefik Arslan denilen bir zat, talimatı hangi terör örgütlerine destek veren siyasi uzantısından aldıysa (bu CHP, HDP-İP olabilir) anında harekete geçip “Hem odamıza kayıtlı esnaf arkadaşlarımız hem de başka şehirlerden meslektaşlarımız bizi arayıp, ‘Bize neden terörist dedi? Neden bölücü dedi?’ diye soruyorlar. Daha önce soğan-patates fiyatları yükselince tüccarlara terörist benzetmesi yapılmıştı, demek ki sıra bize gelmiş. Her şey bitti sıra biz kebapçılara mı geldi?” açıklamasını yapmış… Talimat aldığı yerlere şirin görünmek için bu açıklamayı yapmadıysa, bu oda başkanının zekâsı ya konuşulanı, ya da yazılanı anlamaya yetmiyor demektir.

Ya “Bölücü Kahvaltıcı” olan terörist Demirtaş’la evinde kahvaltı yapma hayali kuran Meral Akşener’e ne demeli?

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmasından sonra hemen gitmiş Ankara/ Gölbaşı ilçesinden bir kebapçı bulmuş, onu da ertesi sabah İP’in meclis toplantısında kürsüye çıkarmış…

Meral Akşener kebapçıyı “Dün itibariyle de kebapçılar terörist oldu. İşte o nedenle bu hafta Milletin Kürsüsü’nde hem kebapçı hem de aspavacı bir kardeşimizi misafir ediyoruz” şeklinde takdim etmiş. İbrahim Çetinkaya isimli kebapçı da bu tiyatrodaki rolünü “Bizden terörist de olmaz. Bunu hiçbir zaman kabul etmiyoruz” cümlelerini kurarak oynamış…

MHP Lideri Devlet Bahçeli konuşmasında Türk milletinin hakkını, hukukunu savunuyor, terör örgütlerinin Türkiye’ye ekonomik maliyetini ifade ediyor ve bu maliyette payı olan ihanet çetesini deşifre ediyor ama bunlar bunu perdelemek için her türlü çirkef algıya başvuruyor. Bunlara inanan ve aldanan ahmak var mı?

Olmaz olur mu ülkede bir hayli ahmak potansiyelimiz varmış…

MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığından gözü kararan Meral Akşener’in kürsüye çıkardığı “kebapçı” kim çıktı biliyor musunuz?

CHP’nin Ankara/Gölbaşı ilçesinde parti yöneticisi ve üyesi çıktı. Olabilir, CHP nasıl olsa Meral Akşener’in siyasi varlığını borçlu olduğu parti… Fakat bölücü-terörist kebapçı yaygarası üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye saldırırlarken, Allah’ın işi budur ya Mecliste kürsüye çıkardığı kebapçının sosyal medya paylaşımlarında Hozan Bengi ve Serbülent Kanat isimli PKK’lı sözde sanatçıları paylaştığı ortaya çıktı. Her iki sanatçının HD(P)KK ilişkisi vardır. Serbülent Kanat’ın Roj Tv başta olmak üzere terör örgütü PKK’nın propagandasını yapan televizyon kanalında özel programlar yaptığını ufak bir araştırma yapan herkes görecektir.

Bu duruma ne diyelim şimdi? “Meral Akşener ava giderken avlandı, kendi kazdığı çukura kendi düştü. Devlet Bahçeli yine haklı çıktı” dersek uygun olmaz mı?

Daha araştırıp kürsüye kimi çıkaracağını bilmiyorsun, sonra ahkâm kesiyorsun.

Esnaf içinde bölücü kebapçı aramayın. Bölücü kebapçı varsa o da HD(P)KK’ya yardım ve yataklıkta birbiriyle yarışan Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu gibilerdir. Menfaatleri için Kandil’e, HDP’ye kebap sofrası kuranlardır.

Helaliyle ekmeğinin peşinde olan kebapçıları tahrik ederek, kendi bölücü siyasetinizi onlara alet etmeyin.

Aklı, fikri, düşüncesi olan, okuduğunu ve konuşulanı anlayan zaten MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kime ne söylediğini çok iyi anladı.

Terörist Demirtaş ile evinde kahvaltı masası kurmaya çalışan Meral Akşener, HD(P)KK ile çözüm süreci masası kuran Kemal Kılıçdaroğlu, terörist Öcalan ile yer sofrası kurup yemek yiyen Salih Müslim’i Ankara’ya getirerek PKK’nın Suriye kolu PYD’yi meşru gördüklerini ifade eden Ahmet Davutoğlu’nun zekâ düzeyi MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ne dediğini anlamaya yetmiyorsa bunun çözümü bizde değil akıl hastanelerindedir.

Aslında hepsi MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ne dediğini çok iyi anlıyorlar da rezil olan kendileri olduğu için çok önemli konuşmayı bir tek cümleye indirgiyor ve oraya hapsetmeye çalışıyorlar.

Meral Akşener, el atıp rezil olmadığın ne kaldı?

Kebapçı konusunda da rezil oldun. Daha hangi tiyatrolarda CHP ve HDP projeleri için rezil olmayı düşünüyorsun? CHP-HDP, Meral Akşener’i kebap gibi bir o yana, bir bu yana çeviriyor. Heval Meral de siyasi menfaatleri için “Ne şiş yansın, ne kebap” diye günlerini tamamlıyor.

Terörist Demirtaş ile programda sabah kahvaltısı var da, öğlen yahut akşam kebap programı var mı Heval Abla?

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ