Balıkesir’de iki köy daha karantinaya alındı

Balıkesir’de iki köy daha karantinaya alındı

Balıkesir’de iki köy daha karantinaya alındı

Balıkesir genelinde vaka ve temaslı sayılarının arttığı köyler için verilen karantina kararlarına bugün ikisi daha eklendi.. İvrindi’nin Yürekli ile merkez ilçe Altıeylül’ün Balıklı köyleri bugün saat 18.00 itibariyle karantinaya alındı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını son sürat devam ediyor. Vaka sayılarının arttığı Balıkesir’de iki köy daha karantinaya alındı! Altıeylül ve İvrindi ilçelerinin Balıklı ve Yürekli köyleri için alınan karantina kararı bugün itibariyle uygulanmaya başlandı.

BALIKESİR KIZARDI!

Türkiye’de koronavirüs vakalarının son günlerde artış gösterdiği iller arasında bulunan Balıkesir’de HES uygulamasındaki koronavirüs yoğunluk haritası kırmızıya döndü.


Son dakika haberine göre, Balıkesir’in merkez ilçe Altıeylül’e bağlı ve vaka sayılarının artış gösterdiği  yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı Balıklı ile İvrindi’nin 900 nüfuslu Yürekli köyü 14 gün boyunca karantina altına alındı.

Karantina nedeniyle köyün giriş ve çıkışına jandarma ekipleri uygulama noktası oluşturdu.

Uygulama nedeniyle köye gelenlerin giriş ve çıkışlarına izin verilmiyor.

Sağlık ve filyasyon ekipleri köye giderek vatandaşları kontrol ediyor.

Köyde karantina altında bulunan vatandaşların ihtiyaçları ise Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanıyor.

Çok vaka görülen Balıkesir’de  sık sık maske, mesafe ve temizlik konusunda vatandaşlar uyarılıyor. Denetim ekipleri de iş yerlerinde kontrollerini sürdürüp, Covid-19 tedbirlerinin alınıp alınmadığını kontrol ediyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ