BU KADROLARDA FİTNEYE YER YOK

BU KADROLARDA FİTNEYE YER YOK

BU KADROLARDA FİTNEYE YER YOK

BU KADROLARDA FİTNEYE YER YOK

 

BU KADROLARDA FİTNEYE YER YOK

 

Balıkesir AK Parti Altıeylül İlçe Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşandı. Kongrede AK Parti 3.Olağan Altıeylül İlçe Kongresi’nde Ömer Munis güven tazeledi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı : “Özellikle şunu belirtmekte yarar görüyorum hamdolsun son zamanlar ahengimiz yerinde ama şehrimizde her zaman fitne kazanları kaynıyor. Buradan Altıeylül Belediye Başkanı olarak şunun sözünü veriyorum. İnşallah bu kadroları hiçbir zaman fitnenin içerisinde bulmayacaksınız. Bu kadrolar inşallah hiçbir zaman fitne kazanına odun taşımayacaktır.”

Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis: Göreve geldiğimizden bu yana yaptığımız çalışmalarda gözettiğimiz tek ölçüt hakkaniyettir ve dayanağımızın da Genel Başkanımız ve Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrarladığı İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın sözü olduğunu belirtmek isterim.

 

YILMAZ“TEŞKİLAT OLMADAN OLMAZ”

Balıkesir AK Parti Altıeylül İlçe Başkanlığı’nda kongre coşkusu yaşandı. Kongreye katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Azerbaycan üzerinden muhalefete yüklendiği konuşmasında birlik beraberlik mesajı verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın kongresinde yaptığı konuşmasında Başkan Yılmaz, “Kongre sürecinde seçilen arkadaşlara başarılar diliyoruz. 2013’de teşkilatımız kurulduğunda hemen genel seçim ve ardından da 7 tane seçim geçildi. Karesi’de, Altıeylül’de tatlı rekabetle her seçimde oylarını arttırarak yollarına devam ettiler. O günlerden bu güne bizleri hiç yalnız bırakmayan simalar var. Bazı arkadaşlarımız vardı ki sabah namazında yanımıza gelirlerdi 45 gün boyunca yanımızdan ayrılmadılar. Seçim bitti, o arkadaşları bir daha görmedik. Bir sonraki seçimde o arkadaşlar gene yanımızdaydı. Allah o arkadaşlarımızdan razı olsun” dedi. Başkan Yılmaz konuşmasında “Bir belediye, yaptığı hiçbir işi teşkilatı olmadan anlatamaz. Yaptığı hiçbir işi de düzgün yapamaz. Mahalle temsilcimizden, il başkanına kadar gerçek bir bilgiye dönüşerek size bir bilgi akışı oluyor. O bilgi akışını iyi yorumlarsa yöneticiler onlar sonuca gidebiliyor. Her birinizin yaptığı iş çok değerli. Tarih yazarken Cumhurbaşkanımız, hamdolsun ona yol arkadaşlığı yapıyoruz. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

ÖMER MUNİS “ÖZVERİ VE ADALETLE”

AK Parti 3. Olağan Altıeylül İlçe kongresinde yeniden seçilen AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis konuşma yaptı. İlçe Başkanı Ömer Munis konuşmasında, “  Camilerimiziz açılması ile birlikte bizlerde kırsal mahallelerimizdeki aktivitelerimizi arttırdık ve her hafta Cuma günleri İlçe Binamızdan hareketle bir kırsal mahallemizi ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde 5 değerli Milletvekilimizde bizlere eşlik ettiler. Bu ziyaretlerimizde daha fazla hemşerimizle buluşmamıza katkı sağladılar. Bunun için teşekkürlerimi sunuyorum. Göreve geldiğimizden bu yana yaptığımız çalışmalarda gözettiğimiz tek ölçüt hakkaniyettir ve dayanağımızın da Genel Başkanımız ve Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrarladığı İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın sözü olduğunu belirtmek isterim. Bu vesile ile çalışmalarımız güven özveri ve adalet temelleri üzerine oturttuk. İnandığımız bu kutlu davada korkusuzca yürümeye devam edeceğiz. Birleşmiş milletlerde dünya 5 ‘ten büyüktür diyebilen Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kutlu davasında bir nefer olma şerefine nail olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır. ”dedi.

 

AK DAVANIN AK KADROLARINA SELAM

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AvcıAK Parti 3. Olağan Altıeylül İlçe kongresinde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Yine gecesini gündüzüne katarak bu dava için mücadele eden milletin adamı mazlumların umudu Cumhurbaşkanımızın peşinden koşarak giden, o büyük liderin peşinden evinden, ocağından  evladından vazgeçerek giden; gece gündüz demeden koşturan AK davanın AK kadroları her birinizi saygı sevgiyle selamlıyorum.”

 

 

MİLLETİ VE MAZLUMLARIN DUALARINI UNUTTULAR

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı“Bu dava için ömrünü milletine adamış, Ümmet-i Muhammed’e adamış, milletin adamı, mazlumların umudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu yola çıktığında önüne bir sürü engeller koyuldu. Okuduğu dörtlükten dolayı hapse bile atıldı; muhtar bile olmaz denildi ancak bu tezgah kuranlar bir şeyi atladılar, kaderi ilahiyi atladılar. Bu milleti unuttular, mazlumların dualarını unuttular. Ve işte 2001 yılında kurulduktan çok kısa bir süre sonra 2002 seçimlerinde milletin oyları ile iktidara gelen milletin huzurundaki bu kadrolar, 18 yıl geçmesine rağmen yine milletimizin feraseti, cumhurbaşkanımızın gayreti ile hizmet etmeye devam ediyor.”

 

ALTIEYLÜL OLARAK SON NEFESE KADAR MÜCADELE

Başkan Avcı“Bu millet yine ferasetini göstererek mazlumlara umut olmaya devam ederek Cumhurbaşkanımızın arkasında inşallah dimdik duracak ve devam edecektir. Bizler de Altıeylül’de bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada nefesimiz yettiği kadar gücümüz bitinceye kadar durmadan usanmadan mücadele etmeye devam edecek ve Allah’ın izniyle bu sancağı yere indirmeyeceğiz.Buradan bütün teşkilatımıza soruyorum bu dava için kimin trenden indiğine bakmaksızın ben varım demeye cumhurbaşkanımızın arkasında hep birlikte durmaya var mıyız?”

 

MESELE DİN-İ MÜBİN-İ İSLAM

Konuşmasında Ozan Arif’in Geçmem Davam’dan şiirine yer veren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı,  “Bugün oynanan ve oynanmak isteyen oyunu hep birlikte görüyoruz. Mesele ağaç meselesi değil sen hala anlamadın mı diyenler; meselenin Recep Tayyip Erdoğan meselesi olmadığını biliyoruz. Meselenin sadece Cumhurbaşkanımız olmadığını hamd olsun. Bu millet biliyor mesele din i Mübin i İslam meselesidir. Mesele Ümmet-i Muhammed meselesidir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünmesi meselesidir. Bugün milletimizin birleştirici öz mayası olmuş”diyerek devam etti.

 

BAYRAK İNMEYECEK EZAN DİNMEYECEK

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı,“Cumhurbaşkanımızı hedef alarak bu milleti bu memleketi parçalamaya çalışanlar; başarılı olamayacaksınız bizi parçalayamayacaksınız, bayrağımızı indiremeyecek, ezanımızı dindiremeyecek ve Allahı’ın izniyle bu milleti bölemeyeceksiniz. Kongremizin teması, inandığın yolda yürü. İşte biz Cumhurbaşkanımızı inandığı İslam davası inandığı millet davası memleket davası yolunda, o heybetiyle dimdik durarak yürüdüğü için seviyoruz. ”dedi. Avcı konuşmasında Hazreti Ömer ile ilgili bir anıya hatırlatmada bulunarak,  “Biz de Cumhurbaşkanımıza diyoruz ki Reis heybetini gizleme zira yürüyüşün çakalları korkutuyor.” diye konuştu.

 

DAVADAN ŞAŞMADAN YOLA DEVAM

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı konuşmasının devamında şunlara yer verdi; “İnşallah biz de Cumhurbaşkanımızı bu yolda hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Teşkilatımızın destekleri, vatandaşlarımızın oylarıyla üstlendiğimiz bu sorumluluk makamında, manevi mesuliyetini bilerek bu davaya sahip çıkıyoruz. Ve bu davaya sahip çıkarken de ayak takımına boyun eğmeden, bu sancağı daha yukarılara taşımak için gayret sarf ediyorum. Bu günden sonra da aynı kongre temamızda olduğu gibi inşallah inandığımız davadan bir milim şaşmadan yolumuza devam edeceğiz.

 

ZEKAİ KAFAOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Yine bu güne kadar az önce İlçe Başkanımızın dediği gibi Altıeylül İlçe teşkilatımızın kurulduğu günden beri kurucu ilçe başkanımız Hasan Şafak olmak üzere değerli Ümit Demirbaş’a da ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Yine Altıeylül Belediyesi’nin kurucu Belediye Başkanlığı’nı yapmış önceki dönem Altıeylül ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı yapmış kendisiyle Belediye’de yer almaktan mutluluk duyduğum değerli abim Zekai Kafaoğlu başkanımıza da teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Hasan Avcı Beş AK Parti Balıkesir Milletvekillerine  ve kongreye katılan herkese teşekkür etti. Konuşmasının sonunda da açılışı gerçekleşecek olan Altıeylül İlçesi’ndeki Sabri Uğur Parkı ve Millet Kıraathanesi açılışına kongreye katılan herkesi davet etti.

 

BAŞKAN AVCI “BU KADROLARI FİTME İÇİNDE BULAMAYACAKSINIZ”

“Bizler Altıeylül ilçe teşkilatı olarak ahenk ve uyum içinde çalışarak, İl Başkanlığımızla Büyükşehir Başkanlığımızla her zaman uyum içerisinde olacağız inşallah. Özellikle şunu belirtmekte yarar görüyorum hamdolsun son zamanlar ahengimiz yerinde ama şehrimizde her zaman fitne kazanları kaynıyor. Buradan Altıeylül Belediye Başkanı olarak şunun sözünü veriyorum. İnşallah bu kadroları hiçbir zaman fitnenin içerisinde bulmayacaksınız. Bu kadrolar inşallah hiçbir zaman fitne kazanına odun taşımayacaktır.”

 

KARESİ ALTIEYLÜL BÜYÜKŞEHİR UYUMLA ÇALIŞIYOR

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim 31 Marttan bu yana merkez iki belediye olarak Büyükşehrimizle birlikte çok büyük bir uyum içinde çalışıyoruz Bu ahenk için Büyükşehir Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyor kendisiyle çalışmanın bir onu olduğunu belirtmek istiyorum. ”Konuşmaların ardından AK Parti Altıeylül kongresinde oylamaya geçildi. Mevcut başkan olan Ömer Munis, tek aday olarak listesini açıkladı.

Haber: Kamil Akyürek(MERHABA)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ