• Manşet
  • 29 Temmuz 2020 14:32
  • 1.611

HD(P)KK yoldaşlarının Atatürk sevdası

CHP’nin ve yancısı İP’in Ayasofya merkezli başlayan tartışmalardaki çırpınışlarını görünce, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin “Lekeli dostlarıyla iktidar olmak için hedef koyan CHP’nin, arada ve arafta kalmanın sancısını çeken İP’in, kendilerine bizzat Cumhuriyet’in bekçisi rolü vermiş kişi ya da grupların Atatürk ve laiklik üzerinden yeni bir mevzi arayışları boşuna bir çırpınıştır” şeklindeki sözlerinin ne kadar doğru bir tespit olduğu çok net anlaşılıyor.

Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyenlerle ittifak ve iş birliği yapanlar nasıl olduysa Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Atatürk’ün sevdasına kapıldı birden…

Maskeli sevda gösterileri izliyoruz kaç gündür…

Diyanet İşleri Başkanı, Atatürk’ü lanetlemiş de, Atatürk’e sahip çıkıyorlarmış… Yalanınız         batsın… Atatürk ile hangi çizgide müşterekliğiniz var?

Daha geçtiğimiz günlerde gerçekleşen CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş’a nasıl sahip çıktığına, terör örgütü PKK’nın kavramı olan “Kürt sorununa” sürekli vurgu yaptığına, kayyum atanan HDP’li belediyelere nasıl yüreğinin yandığına, “dostlarımızla iktidara geleceğiz” diyerek HDP’yi de içinde gören mesajına baktığımızda, CHP’nin Atatürk gibi bir ölçüsü olduğuna kim inanır?

CHP ve yancıları, Atatürk istismarı üzerinden rol ve güç kapma derdindedir.

Atatürk sonrası asıl lanetlenmiş olan CHP’dir. Türkçü, Türk milliyetçisi iradeyle kurulmuş CHP gitmiş, yerine şimdi Kürtçü, bölücü, Türk-İslam düşmanı, terör örgütlerinin yuvası haline dönüşen CHP gelmiştir. Kemal Kılıçdaroğlu da bunun mimarıdır.

Atatürk’e “Kefere Kemal” yani “Müslüman bile sayılmayan kâfir (!) diyeni CHP’de Genel Başkan Yardımcısı, milletvekili yaptın mı? Yaptın…

Atatürk düşmanı bu CHP’li aynı zamanda “Meral Akşener bana kayınço der” diyen kişidir.

Dersimli devrimci Kemal’im” diyerek Atatürk’ün Tunceli politikalarını eleştiren, Atatürk’ün hain gördüğü Seyit Rıza ve Şeyh Sait isimli hainlere sahip çıkan, bu Kemal Kılıçdaroğlu değil midir?

Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sözünden rahatsız olduğunu açıkça ifade eden ve öldürülen teröristbaşı Sakine Cansız’a açık açık sahip çıkan Canan Kaftancıoğlu’nu İstanbul’a CHP İl Başkanı yapan, bu Kemal Kılıçdaroğlu değil midir?

TBMM’deki odasından Atatürk resmini indiren kişiyi milletvekili yapan, bu Kemal Kılıçdaroğlu değil midir?

Şimdi bu CHP mi Diyanet İşleri Başkanı’na tepki gösteriyor?

Atatürk’ün her fikrine, düşüncesine, miraslarına, ülkülerine ihanet et ama bir başkasını Atatürk konusunda eleştir, onu istifaya davet et… Bu olsa olsa CHP’nin klasik bir yüzsüzlüğüdür.

Bugünlerde sesi çok çıkan eski CHP’li birisi var… Gerçi CHP’den İP’e kontrol memuru olarak gönderilmiş birisi…

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın tartışmalara neden olan Ayasofya hutbesine ilişkin yaptığı suç duyurusuyla gündeme gelen kişi, İP Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Aytun Çıray’dır.

Atatürk’e hakaret etti” diye Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında suç duyurusunda bulunan bu kişi terörist Demirtaş’ın hayranıdır. Emin olun terörist Demirtaş’a hayran olduğu kadar Atatürk’e hayranlığı yoktur. Zaten terörist Demirtaş’ı sevenin Atatürk’le ne işi olur?

Selahattin Demirtaş’ın Radikal ve Hürriyet’teki mülâkatlarını çok dikkatle okuyun, okutun. Çok önemli buldum çok. Nedeni buraya sığmaz” diye twit atan, “Selahattin Demirtaş’ın bu ülkenin birliği bütünlüğü, demokrasisi, özgürlüğü ve insanımızın kardeşliği için düşüncelerini dikkatle dinleyeceğim” diye twit atan, Selahattin Demirtaş’ın Twitter paylaşımını alıntılayıp “Artık bizi millet yapan unsurlara #VicdanKardeşliği’ni eklemeliyiz” desteğini veren Aytun Çıray’ı kaç gündür Atatürk maskesiyle görüyoruz.

Bu da aynı HDP ile yerel seçim ittifakı yapan Genel Başkanı Meral Akşener gibi Atatürk istismarcılığı yapıyor. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyenlerle iş birliği içindeler ama Atatürk ile ilgili en süslü nutukları atabiliyorlar.

Bu Aytun Çıray, aynı zamanda Afrin’de 4600 YPG’li teröristin öldürüldüğü Zeytin Dalı Operasyonu’na dönemin İP Sözcüsü ve Genel Sekreteri olarak “Tek adam rejimini kalıcı kılmaktan başka hiçbir amaca hizmet etmeyecek ve beka sorunu yaratabilecek Afrin savaş senaryolarına tamamen karşıdır” açıklamasını yapan kişidir. CHP gibi terör örgütlerini korumaya çalışanlar, Atatürk nutukları atıyorlar.

Atatürk’ün ismini asıl lekeleyen teröristlere, terör örgütlerine kucak açan bunlardır. Bu ülkede asıl lanetlenmesi gereken varsa bunlardan başkası değildir.

Atatürk’ün heykellerini yıkıp yakan, PKK’lılarla kol kola yoldaşlık yapan CHP ve onların Meral Akşener gibi yancıları Atatürk ismini kirli ilişki yürüten dillerine asla almamalıdır.

Atatürk’ün değeri kaliteli insanların sahiplenmesiyle korunur.

Bunlar gibi sırf siyasi menfaat için HD(P) KK’lılarla ittifak yapanlarla Atatürk korunmaz, olsa olsa Atatürk’ün miraslarına ihanet gerçekleşir.

Atatürk istismarı üzerinden siyasi rant peşinde koşan ve bunun için kutuplaşma yaratmaya çalışan CHP ve yancılarının bu beyhude çabalarının topluma zarar vermemesine dikkat edelim.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener ağızlarına ne zaman Atatürk’ü alırsa onlara HDP ittifakını, PKK uyumunu ve terörist Demirtaş sevdasını soralım…

Çünkü Atatürk, bu lanetli partilerden kurtarılmalı ve onlardan korunmalıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ