2022 Yılı Değerlendirmeleri Devam Ediyor

2022 Yılı Değerlendirmeleri Devam Ediyor

2022 Yılı Değerlendirmeleri Devam Ediyor

Aralık ayı boyunca kurumlar tarafından 2022 yılında yürütülen çalışmaların yıl sonu değerlendirmelerini yapan Vali Şıldak, gelecek yıl planlamasının da gerçekleştirildiği toplantılara devam ediyor.
Her hafta beş kurumun müdürü ile yapılan toplantılarda çalışmaları kapsamlı bir şekilde ele alan Vali Şıldak, yıl içerisinde yakından takip ettiği çalışmaların yıl sonu itibariyle güncel durumları ve acil müdahale edilmesi gereken konularla ile ilgili bilgi alıyor.
Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda kurum müdürleriyle yapılan yıl sonu değerlendirme toplantısına Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Mustafa Çek, İrfan Demiröz, Gülihsan Yiğit ve Metin Arslanbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Vekili Kadir Kandemir, Vakıflar Bölge Müdür Vekili Gökhan Bahçecik, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mesut Eray, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Şube Müdürleri Emre Bulut ve Mustafa Fatih Koç katıldı.

Vali Şıldak 2023 yılının ön hazırlığı ile kurum temsilcileriyle kısa ve uzun vadede yapılabileceklerin görüşüldüğü toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının 2022 yılında yürüttükleri çalışmalarla ilgili kurum temsilcilerinden bilgi aldı. Toplantıda; hizmetlerin yürütülmesindeki ihtiyaçlar, yatırımlar, yürütülen ve planlanan projeler, kurumların personel ihtiyaçları ile hizmet binalarının güncel durumu ele alındı.

Aralık Ayı Boyunca 2022 Değerlendirildi
Hassasiyet gerektiren konuları güncel tutmak için Aralık ayını yılın genel değerlendirmesine ayıran Vali Şıldak, toplantı vesilesi ile ihtiyaçların kapsamlı olarak görüşüldüğünü ifade etti. Çalışmaların 2023 yılında da koordinasyon içerisinde devam ettirilmesi gerektiğinin altını çizen Şıldak, “Toplantıda 2022 yılının değerlendirmesini ve gelecek yılın planlamasını gerçekleştirdik. Her kurumumuzun yoğun bir gündemi olduğunu ve çalışmaların iş birliği içerisinde devam ettiğini görmüş olduk. Değerlendirmelerimizde; tarım, hayvancılık, sanayi, turizm şehri Balıkesir’de kurumların alanda aktif olarak çalıştığını ifade edebiliriz. Türkiye ölçeğinin çok üstündeki hedefler doğrultusundaki çalışmalarda özveriyle çalışan tüm personele teşekkür ediyorum. Bir çok alanda 2022 yılını yoğun bir şekilde geçiren İlimizde çalışmalara, yatırımlara, projelere 2023 yılında da aynı şekilde devam edeceğiz.” diye konuştu.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ