YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN ONAR

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN ONAR

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN ONAR

Resmi gazetede yayımlanan kararname ile 49 ilin Emniyet Müdürleri değişti. Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zengin Gaziantep’e atanırken; Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar da Balıkesir İl Emniyet Müdürü oldu.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN ONAR

20 Eylül 2019 – 11:26 – Güncelleme: 20 Eylül 2019 – 12:02

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararname ile boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Bu illerden 14’ünün Emniyet Müdürü, polis başmüfettişliğine getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi’ne göre; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, Personel Daire Başkanı Ahmet Şengün ve Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular emniyet Genel Müdür Yardımcılığı’na atanırken, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten 1. Hukuk Müşaviri Selami Hüner de bu göreve asaleten getirildi. Hüner´den boşalan 1. Hukuk Müşavirliği´ne ise Polis Başmüfettişi Ziyaettin Kaygusuz atandı.

Balıkesir’e 26 Ekim 2016 tarihinde atanan Cengiz Zeybek bu kararname ile Gaziantep Emniyet Müdürü oldu. Yine aynı tarihte mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar da Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne atandı.

DAİRE BAŞKANLIKLARINDA DEĞİŞİKLİK

Kararnamede ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü’ndeki bazı daire başkanlıklarında da değişikliğe gidildi. Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik Personel Daire Başkanı, Bartın Emniyet Müdürü Ogün Vural Kriminal Daire Başkanı, Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanı Tolga Aliusta Koruma Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Ayşegül Özcan Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı olarak atandı.

 

Balıkesir  Emniyet Müdürü Hasan ONAR;

21.06.1967 tarihinde Afyonkarahisar İli Dinar İlçesinde doğmuştur. 1985 yılında Polis Koleji, 1989 yılında Polis Akademisinden mezun olarak İzmir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda Komiser Yardımcısı rütbesiyle göreve başlamıştır.

 

Değişik rütbelerde sırasıyla İzmir, Tunceli, İzmir, Manisa illerinde görev yapmış, 2012 yılında Manisa ilinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiş, İzmir Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yaparken 07/01/2014 tarihinde Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne atanmıştır. Kırıkkale Emniyet Müdürü olarak 2 yıl 9 ay görev yaptıktan sonra 25.10.2016 tarih ve 2016/759 sayılı Kararname ile Mardin İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır.

 

Sayın Emniyet Müdürümüz, 2008 yılından Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans Eğitimini, 2014 yılında ise Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde ikinci Lisans eğitimini tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2.Sınıf Öğrencisidir. İyi derece de İngilizce bilmekte olup, evli ve üç çocuk babasıdır.

(BALIKESİR HABER MERKEZİ)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ