GAZİLER, ŞANLI TARİHİMİZİN KAHRAMANLARIDIR

GAZİLER, ŞANLI TARİHİMİZİN KAHRAMANLARIDIR

GAZİLER, ŞANLI TARİHİMİZİN KAHRAMANLARIDIR
Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı “19 Eylül Gaziler Günü” nedeniyle Gazilerimiz onuruna verilen öğle yemeğine katıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından “19 Eylül Gaziler Günü” etkinlikleri kapsamında Gaziler onuruna bir öğle yemeği verildi.
Balıkesir’de bulunan Şehit yakınları ve Gaziler ile buluşan Vali Yazıcı, davetlilerle yakından ilgilendi.
MÜCADELELERİ HER ZAMAN HAFIZALARIMIZDA YER ALACAKTIR
19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen yemeği şereflendiren Gazilere teşekkür eden Vali Ersin Yazıcı, “Bugün Gaziler günü münasebetiyle Balıkesir Valiliğimiz koordinesinde ilgili kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz programlardan birindeyiz. Bu yemeği düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şanlı bayrağımızın ebediyen dalgalanması adına Gazilerimizin ve Şehitlerimizin vermiş oldukları mücadele her zaman hafızalarımızda yer alacaktır.”dedi.
BİZİM HER ZAMAN BİRLİĞE VE DİRLİĞE İHTİYACIMIZ VAR
Birlik ve beraberlik mesajı veren Vali Yazıcı, “Bizim her zaman birliğe ve dirliğe ihtiyacımız var. Gaziler şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır. Gazilik, ömür boyu taşınacak bir şereftir. Gaziler ve Şehitlerimiz Cumhuriyetimizin teminatı, temel taşları olarak görüyoruz. Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve Şehit olmayı göze alan Gazilerimiz, cesaret sembolleri ve ülkemizin medarı iftiharıdır. Aziz milletimiz, üzerinde yaşadığımız vatanımızı o kadar çok seviyor ki; vatan sevgisini iman ile bir tutuyor. Allah devletimizi, milletimizi, bu güzel aziz vatanımızı ilelebet muhafaza etsin. Birliğimiz, kardeşliğimiz daima artsın, hiç eksilmesin. Ülkemiz üzerinde türlü oyunlar devam edecek ama milletimiz birlik ve beraberliği muhafaza ettiği, kararlığımız devam ettiği sürece fırsat bulmayacaklardır.” diye konuştu.
HİÇBİR HAİN DÜŞÜNCE EMELİNE ULAŞAMAYACAKTIR
Vali Ersin Yazıcı, birlik, beraberlik, ülkenin bölünmez bütünlüğünün ön plana çıkarılması, milli manevi değerler üzerinde buluşulması durumunda, hiçbir terör örgütünün, hiçbir hain düşüncenin emeline ulaşamayacağını sözlerine ekledi.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ