“BAŞARI TESADÜFLE GELMEZ” (Ramazan KARACA)

Sıtkı Şeremetli

“BAŞARI TESADÜFLE GELMEZ”

(Ramazan KARACA)

Evet gelmez. Vali Ersin Yazıcı, 2019 (LGS) Liseye Geçiş Sınavında 500 tam puan alan öğrencileri ödüllendirdi. Bu sözleri de işte o zaman söyledi.
Vali Yazıcı öğretmen evinde kahvaltıda ağırladığı Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan 8 öğrenci, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, okul idarecileri ve öğretmenleri tebrik etti.
Eğitime aşırı önem veren ve bunun için geldiği günden beri etkinlikleri arttıran Vali Ersin Yazıcı, başarının tesadüfen gelmediğini, çalışarak gösteren öğrencileri bizzat kendisi ödüllendirdi. Zaten kendisinden de bu beklenirdi. Geleceğimiz olan yavrularımızın bu başarısında eğitime verilen önemin üst düzeyde uygulanmasının elbetteki rolü vardır. Ama ödüllendirmenin de yine üst düzeyde yapılması da aynı oranda önemlidir. Bu nedenle ben de bu güzel ve önemli etkinliği paylaşmak istedim. Bu arada Vali Ersin Yazıcı ile birlikte Balıkesir’deki eğitim-öğretim düzeyinin yükselmesi için gece gündüz uğraş veren İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, öğretmenler ve özellikle bu çok önemli başarıyı elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyorum. HELAL OLSUN SİZE ÇOCUKLAR…

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ